Όλοι οι διάλογοι του Νοτιά με τον Μαύρο

16:42 16/6/2012 - Πηγή: AEK365

Τους διαλόγους του Νίκου Νοτιά με τον Θωμά Μαύρο, στο ραντεβού που είχαν την περασμένη Παρασκευή, αποκαλύπτει η «Ελευθεροτυπία». Το απεργιακό φύλλο που εκδόθηκε από τους εργαζομένους για το σαββατοκύριακο 16-17 Ιουνίου, φιλοξενεί αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για όσα ειπώθηκαν στη συνάντηση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΑΕΚ, με την μεγάλη δόξα της ομάδας…


Αναλυτικά, στο δημοσίευμα αναφέρονται τα εξής:

«Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε πριν από 8 μέρες. Παρασκευή 8 Ιουνίου, στη Βαρσοβία ο Αντρέας Δημητρέλος παρακολουθεί τον εναρκτήριο αγώνα Ελλάδας – Πολωνίας και στο Μαρούσι γίνεται το ραντεβού που υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις μπορεί να αλλάξει την φορά των πραγμάτων στην ΑΕΚ.
Νίκος Νοτιάς από τη μια, ο μεγαλομέτοχος, αυτός που έχει ξοδέψει ένα καράβι λεφτά για την ΑΕΚ, έφτιαξε προπονητικό και όλοι τον βρίζουν επειδή δεν βάζει κι άλλα χρήματα. Η κάνουλα είναι κλειστή, ο Χιώτης εφοπλιστής εξαφανισμένος.
Θωμάς Μαύρος από την άλλη, το ίνδαλμα όλων των ΑΕΚτζήδων, η κορυφαία προσωπικότητα στο χώρο της “Ένωσης”. Κι επειδή έχουν απαξιωθεί σύμβολα, έχουν αποκαθηλωθεί σημαίες από τον ιστό, παραμένει ο μοναδικός άφθαρτος στην ΑΕΚ. Από τον χειμώνα του '86 που του έκοψε την μπάλα στην ΑΕΚ ένας Αλέφαντος (προφανώς σε συνεργασία με τον Ζαφειρόπουλο), βρίσκεται μακριά από την ομάδα. Κανείς δεν τον φώναξε, γιατί μια ισχυρή προσωπικότητα σαν τον Μαύρο δεν μπορεί να είναι κάτω από κάθε περαστικό που διοικεί την ΑΕΚ. Για τον κόσμο παραμένει ο Θ(ε)ωμάς, όπως τον βάφτισε στα τέλη των 70s στον ιστορικό “Δικέφαλο” του Σαββάτου, ο πατριάρχης του “κιτρινόμαυρου” ρεπορτάζ, Φαίδων Κωνσταντουδάκης.

Το ραντεβού κλείστηκε με προσπάθειες που έκανε ένας ένθερμος ΑΕΚτζής, ο επιχειρηματίας Αντώνης Ηλιόπουλος. Παρών κι ο ίδιος στο ραντεβού, 8 με 11 το βράδυ στα γραφεία της “Μεσογαίας”, ο τέταρτος της παρέας ήταν ο Βασίλης Σίμος, εκπρόσωπος του Νοτιά στο ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΚ. Στον Σίμο είχε παραδώσει από το μεσημέρι ο Ηλιόπουλος, επιστολή του Θωμά Μαύρου με την ένδειξη “εξαιρετικά εμπιστευτικό”. Και μέσα σε 10 αράδες, κατέγραφε τις δραματικές στιγμές που περνά ο σύλλογος, ζητώντας επείγον ραντεβού από τον Νοτιά για την προώθηση συγκεκριμένης λύσης. Η αλήθεια είναι ότι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ καθ' όλη τη διάρκεια εκείνης της εβδομάδας, πήγαινε από πάρτι σε πάρτι στα “Ποσειδώνια”, έκανε τις επαφές και συναντήσεις του, αλλά με την ΑΕΚ δεν ασχολήθηκε. Δεν έψαξε να βρει τον πρόεδρο, δεν πήγε στα Σπάτα, δεν πήγε ούτε στο πάρτι του Μελισσανίδη από τον οποίο πάντως δεν έλαβε πρόσκληση. Με τον Θωμά δέχτηκε να ανταμώσει.

Η “Ε” αποκαλύπτει τις πτυχές αυτής της συνάντησης στην οποία ο Νίκος Νοτιάς κατέθεσε την απογοήτευσή του για τους χειρισμούς που έγιναν από τις διοικήσεις και την τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η ΑΕΚ. “Ο Αδαμίδης όταν είχε αναλάβει μου είχε υποσχεθεί πως θα φέρει 6 εκατομμύρια ευρώ στην ΠΑΕ. Δεν έβαλε φράγκο με αποτέλεσμα όλα τα λεφτά στα δυο χρόνια της θητείας του, να τα βάλουμε δυο άνθρωποι. Εγώ και ο Παππάς... Έγιναν πολλά λ

Keywords
Τυχαία Θέματα