Όλη η συνέντευξη του Θωμά Μαύρου

14:32 3/7/2012 - Πηγή: AEK365

Με τον κόσμο σε ρόλο... δημοσιογράφου, ο Θωμάς Μαύρος δέχθηκε πολλές ερωτήσεις σχετικά με την κατάσταση στην ΑΕΚ. Ο Θωμάς απάντησε, μέσω του sport24.gr, με τις ερωτήσεις και τις απαντήσεις να ακολουθούν αναλυτικά:

Είμαι εδώ για την ΑΕΚ και για εσάς, να μην έχετε καμιά αγωνία γι αυτό και μέσα στα σχέδιά μας, εκτός από το οικονομικό είναι να φτιάξουμε μια ΑΕΚ

μεγάλη και δυνατή, που να μας κάνει όλους υπερήφανους", είπε αρχικά ο Θωμάς Μαύρος.

Γιάννης Χρήστου: Θωμά είμαι κάτοχος διαρκείας με τον πατέρα μου εδώ και 5 χρόνια αλλά φέτος ο πατέρας μου δε θέλει να πάρουμε! Είμαι ανήλικος και θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται να πάω μόνος μου και να πάρω!Αυτά!Σώσε την ΑΕΚ είμαστε όλοι μαζί σου!

"Πολύ με συγκινεί η αγάπη σου για την ΑΕΚ και θα ήθελα να σου πω με μεγάλη μου χαρά και εγώ και όλη η ΑΕΚ, ότι αυτά τα χρήματα που έδωσε ένας πολύ γνήσιος ΑΕΚτζής και δεν θα πάρει το διαρκείας του γιατί μένει στην Κρήτη και είπε πως όπου κρίνουμε να το δώσουμε, με μεγάλη μας χαρά η ΑΕΚ και εγώ σου το παραχωρούμε δωρεάν για να έρχεσαι να βλέπεις την αγαπημένη μας ομάδα. Μπορείς να επικοινωνήσεις με την ΑΕΚ και συγκεκριμένα με τον κύριο Μπόβαλη, για να έρθεις να το παραλάβεις".

Γιάννης Παπαγιαννόπουλος : Θωμά, στην Ελλάδα υπάρχουν περισσότεροι από 400 χιλιάδες φίλοι της ΑΕΚ. Γιατί δεν ανοίγουμε έναν λογαριασμό, όπου ο καθένας μας να καταθέσει 10-20 Ευρώ, ώστε να γλυτώσουμε την ομάδα από τον υποβιβασμό και όποια άλλη ζημιά ήδη υφίσταται (π.χ. μαζική αποχώρηση απλήρωτων παικτών); Ευχαριστώ.

"Αυτό που μου λες είναι αυτό που έχω προτείνει εγώ με τη συνδρομή των 20 ευρώ και βέβαια με προέκταση αυτά τα χρήματα να τα πάρουν μετοχές οι φίλαθλοι της ΑΕΚ, ώστε να φτάσουμε σ' ένα σημείο ο κύριος μέτοχος της ΠΑΕ να είναι ο λαός της ΑΕΚ".

ΜΑΡΙΟΣ ΑΕΚΣΑΓΑΠΩ : καλημέρα σας..κύριε μαύρε θέλω να σας κάνω 2 ερωτήσεις..1ον) γιατί η δήλωση βοήθειας να είναι τόσο περίπλοκη και να υπάρχει ακόμα κόσμος που δεν έχει καταλάβει τι ακριβώς πρέπει να κάνει για να βοηθήσει...και 2ον)σας προβλημάτισε πως ο Παναθηναϊκός μέσα σε λίγες ώρες μάζεψε ένα ποσό το οποίο εμείς ίσως να μη το μαζέψουμε ποτέ?και αν ναι τι θα διορθώσετε ώστε ο κόσμος της ΑΕΚ να συμμετάσχει ποιο ενεργά? ευχαριστώ ενάς απογοητευμένος τα τελευταία χρόνια ΑΕΚτζης.....

"Νομίζω πως τα προβλήματα σ' ό,τι αφορά στην επικοινωνία του κόσμου με τη δήλωση συμμετοχής στο λογαριασμό έχουν ελαττωθεί και μπορεί πλέον ο κάθε ΑΕΚτζής να δηλώνει τη συμμετοχή του. Στο δεύτερο ερώτημα, δεν γνωρίζω τι έχει εισπράξει ο ΠΑΟ, εξάλλου έχει διαφορετική κουλτούρα ο Παναθηναϊκός από την ΑΕΚ και όσον αφορά την απογοήτευση του κόσμου την κατανοώ κι αυτό ακριβώς θέλω να αλλάξω. Να πιστέψουμε σ' ένα όραμα που θα είμαι μπροστά εγώ, ώστε την απογοήτευση που υπάρχει αυτή τη στιγμή να την αντικαταστήσει η φιλοδοξία για μια μεγάλη ομάδα που θα δημιουργήσουμε σε λίγο καιρό".

gate21 : Γιατί έχουμε κολλήσει μόνο σε Παππά και Νοτιά; Δεν υπάρχουν άλλοι επιφανείς αεκτζηδες, που ενδεχομένως θα ήθελαν να βοηθ

Keywords
Τυχαία Θέματα