Όλα καλά με Τζόνσον και Πογιέτ

18:34 20/11/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Τζόνσον είναι ένα από τα πιο «δυνατά» ονόματα της Σάντερλαντ αλλά στο ματς με την Χαλ, πριν από δύο αγωνιστικές, έμεινε για πρώτη φορά από το ξεκίνημα της σεζόν εκτός βασικής 11άδας. Φυσικά, στα επόμενα ματς επέστρεψε στην αρχική σύνθεση της ομάδας του και σε δηλώσεις του φρόντισε να επισημάνει ορισμένα πράγματα.
«Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα που έμεινα εκτός. Μίλησα και με τον προπονητή και όλα είναι εντάξει. Εξάλλου, ίσως ήταν ένα ταρακούνημα αλλά πιστεύω ότι δεν το χρειαζόμουν. Έμεινα έξω μόνο για μισό ματς και τώρα επέστρεψα, είναι απόφαση του προπονητή

και πρέπει να την σέβεται ένας παίκτης», δήλωσε αρχικά ο Τζόνσον και πρόσθεσε για τα τελευταία αποτελέσματα της ομάδα του:
«Πλησιάσαμε στις θέσεις σωτηρίας τώρα. Αν πάρουμε τρεις-τέσσερις πόντους και στα επόμενα ματς, τότε τα πράγματα θα είναι ακόμα καλύτερα. Προφανώς και υπάρχει δρόμος ακόμα και δεν έχουμε κάνει κάτι... Όμως σίγουρα νιώθουμε ότι είμαστε σε καλύτερη φάση σε σχέση με πριν μερικές εβδομάδες. Οι δύο νίκες στην έδρα μας ήταν σημαντικές αλλά η νίκη επί της Μάντσεστερ Σίτι την προηγούμενη αγωνιστική, μας... απογείωσε. Ήταν σπουδαίο αποτέλεσμα».
Εν όψει του αγώνα με την Στόουκ, είπε: «Είναι σημαντικό να πάμε και να πάρουμε αποτέλεσμα. Αν κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνα ξέρουμε ότι επιθετικά μπορούμε να τους δημιουργήσουμε πρόβλημα».

Keywords
Τυχαία Θέματα