Όλα για όλα Πολωνία και Τσεχία

11:16 16/6/2012 - Πηγή: AEK365

ΤΣΕΧΙΑ-ΠΟΛΩΝΙΑ (21:45, aek365, ΕΤ1)
"Βρότσλαβ", Διαιτητής: Κρεγκ Τόμπσον (Σκωτία)

Στο Βρότσλαβ η οικοδέσποινα Πολωνία και η Τσεχία θα τα δώσουν όλα με στόχο την νίκη που, σε συνδυασμό με το αποτέλεσμα του αγώνα Ελλάδα-Ρωσία, θα τους δώσει το εισιτήριο για τα προημιτελικά του EURO 2012.

Οι Πολωνοί με δυο βαθμούς στα δυο πρώτα παιχνίδια θέλουν μόνο νίκη καθώς με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα μένουν από νωρίς εκτός διοργάνωσης. Παράλληλα στόχος των παικτών του Σμούντα είναι να μην γίνουν η δεύτερη εθνική ομάδα μετά την Αυστρία το 2008 που φιλοξενεί τελική φάση EURO και δεν έχει κερδίσει. Από την άλλη μεριά και η Τσεχία θέλει την νίκη αλλά βολεύεται και με την ισοπαλία σε περίπτωση που δεν κερδίσει η Ελλάδα την Πολωνία.
Αγωνιστικά προβλήματα για την Τσεχία δεν υπάρχουν με τους Τσεχ και Ροζίτσκι να υπολογίζονται κανονικά ενώ για την Πολωνία νοκ άουτ τέθηκε την τελευταία στιγμή ο Περκίς.
Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί πέντε φορές, με τους Πολωνούς να μετρούν τρεις νίκες και τους Τσέχους να έχουν δύο. Η πιο πρόσφατη συνάντησή τους ήταν στα προκριματικά του Μουντιάλ του 2010, όταν η Τσεχία επικράτησε με σκορ 2-1 και στον επαναληπτικό ηττήθηκε με 2-0.
Πολωνία (Φράντσιζεκ Σμούντα): Τίτον, Πίστσεκ, Βοϊτκόβιακ, Βασιλέφσκι, Μπένις, Ντούντκα, Πολάνσκι, Μπλαστσικόφσκι, Ομπρανιάκ, Ρίμπους και Λεβαντόφσκι

Τσεχία (Μίχαλ Μπίλεκ): Τσεχ, Γκεμπρεσελασιέ, Σίβοκ, Κάντλετς, Λιμπέρσκι, Χούμπσμαν, Πλασίλ, Γίρατσεκ, Ροσίτσκι, Πιλάρ και Μπάρος.

Η βαθμολογία του Α' ομίλου

Ρωσία 4 (5-2)
Τσεχία 3 (3-5)
Πολωνία 2 (2-2)
Ελλάδα 1 (2-3)

Keywords
Τυχαία Θέματα