Όλα έτοιμα για Σύρο

17:07 2/3/2012 - Πηγή: AEK365

Οριστικοποιήθηκαν τα βασικά ζητήματα του final 8 που θα γίνει στη Σύρο (7-10 Μαρτίου) στη νέα συνάντηση των διοργανωτών στο νησί του Αιγαίου.

Από την ΕΟΠΕ το «παρών» έδωσαν ο γενικός γραμματέας και πρόεδρος της ΚΕΠ, Παναγιώτης Σιδέρης και ο εκτελεστικός διευθυντής της Ομοσπονδίας, Χάρης Σπηλιάκος, εκπρόσωποι της αστυνομίας, του λιμενικού, του δήμου Ερμούπολης και της περιφέρειας

Νοτίου Αιγίου και το μέλος της αγωνοδίκου επιτροπής, Γιώργος Λεονταρίτης.

Για το θέμα των εισιτηρίων επιβεβαιώθηκε πως δεν θα διατεθούν σε συνδέσμους οπαδών. Θα κυκλοφορήσουν οκτακόσια αριθμημένα ονομαστικά εισιτήρια τα οποία θα διατεθούν από τον Διοργανωτή σε ντόπιους φιλάθλους του νησιού.

Κατά την αγορά των εισιτηρίων θα καταγράφεται ο αριθμός της Αστυνομικής Ταυτότητας του φιλάθλου και θα αντιστοιχείται με τον αριθμό του εισιτηρίου το οποίο θα αγοράζει, γεγονός το οποίο θα ελέγχεται και κατά την είσοδό του στο γήπεδο.

Σε κάθε ομάδα θα παραχωρηθούν από 10 ονομαστικές προσκλήσεις για τα μέλη των διοικήσεων, τα οποία θα καθίσουν στις ειδικές διακεκριμένες θέσεις των επισήμων στο κέντρο του γηπέδου.

Keywords
Τυχαία Θέματα