Όλα έτοιμα για Ορεστιάδα

17:12 19/6/2012 - Πηγή: AEK365

Ο τελευταίος «σταθμός» του Ευρωπαϊκού Λιγκ γυναικών φιλοξενείται στην Ορεστιάδα από την Πέμπτη έως και το Σάββατο (21-23/6) και για τρεις ημέρες η Εθνική γυναικών θα αντιμετωπίσει κατά σειρά τις Ολλανδία, Ισραήλ και Τσεχία στο νέο κλειστό γήπεδο της πόλης.

Η Εθνική ομάδα φτάνει στο τέλος της διαδρομής της εφετινής διοργάνωσης και θέλει να κλείσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της.

Η διοργάνωση επισήμως ανοίγει την αυλαία της με την συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης στις 13:00 που θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο της Ορεστιάδας, παρουσία

τοπικών φορέων, παραγόντων της ελληνικής Ομοσπονδίας, του Ομοσπονδιακού τεχνικού, Τάκη Φλώρου και μιας εκ των αρχηγών της ομάδας.

Αναλυτικά οι 12 αθλήτριες της αποστολής που επέλεξε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Τάκης Φλώρος, είναι οι: Αθηνά Παπαφωτίου, Μαρία Χατζηνικολάου, Γεωργία Τζανακάκη, Ελένη Κιόση, Μαρία Νομικού, Ευαγγελία Χαντάβα, Ευγενία Τσίμα, Στέλλα Χριστοδούλου, Κατερίνα Γιώτα, Γεωργία Λαμπρούση, Ειρήνη Κελεσίδου και Ευαγγελία Μερτέκη.

Βοηθός του Τάκη Φλώρου είναι ο Απόστολος Οικονόμου, αρχηγός αποστολής είναι ο Δημήτρης Μιχαλόπουλος και μαζί βρίσκονται η Έλλη Τσίπη (φυσιοθεραπεύτρια) και Βίκυ Νεντή (στατιστικολόγος).

Keywords
Τυχαία Θέματα