Όλα ανοικτά από Νταβίντ Λουίς

23:47 12/8/2013 - Πηγή: AEK365

Αφού δεν μπόρεσαν να πάρουν τον Τιάγκο Σίλβα και άφησαν την υπόθεση του Μαρκίνιος, που κατέληξε στην Παρί Σεν Ζερμέν, οι Μπλαουγκράνα δίνουν ρέστα για να πάρουν τον Νταβίντ Λουίς από την Τσέλσι.
Αν και η σέντρα στην Premier League πλησιάζει, τα καταλανικά ρεπορτάζ θέλουν την πλευρά του παίκτη να προσπαθεί να... πλησιάσει το «Καμπ Νόου» και ο ίδιος -από την Ελβετία, όπου βρίσκεται για φιλικό της Σελεσάο- άφησε τα πάντα ανοικτά.

«Θα μιλήσω μόνο για την Εθνική ομάδα, αφού αυτή είναι η μοναδική που σκέφτομαι από τη στιγμή που ήρθα εδώ. Εκανα το ίδιο όταν ήμουν στην Βραζιλία για το Confederations Cup και κάνω το ίδιο και τώρα» είπε στην Globo ο 26χρονος και... προκάλεσε τους δημοσιογράφους. «Μπορείτε να δοκιμάσετε τα πάντα, όμως δεν θα βγάλετε τίποτα από μένα...».
Την ίδια στιγμή, ο συμπαίκτης του στην Εθνική, Ντάνι Αλβες, εξέφρασε την επιθυμία του να έχει δίπλα του τον Νταβίντ Λουίς και στους Μπλαουγκράνα.
«Θα ήμουν πολύ χαρούμενος αν ερχόταν στην Μπαρτσελόνα. Θέλω πάντα το καλύτερο για τους φίλους μου και τον συμβούλευσα να έρθει αν έχει την ευκαιρία. Δεν είναι απλά φίλος μου, έχει επίσης μεγάλη ποιότητα» είπε ο δεξιός μπακ και έκανε σαφές ότι η μεταγραφή μόνο απλή υπόθεση δεν είναι.
«Το πρόβλημα δεν είναι αν θα ήθελε να έρθει αλλά το ότι πρέπει να τον πάρεις από τον Μουρίνιο και αυτό δεν θα είναι εύκολο. Το να αφήσεις τον Νταβίντ Λουίς να πάει στην Μπαρτσελόνα δεν είναι μία εκδοχή για εκείνον, πόσο μάλλον όταν ξέρει ότι θα μας κάνει πιο δυνατούς. Θα είναι απίστευτα δύσκολο, σχεδόν αδύνατο».

Keywords
Τυχαία Θέματα