Όλα ανοιχτά για το ματς με τον Ηρόδοτο

10:26 17/10/2013 - Πηγή: AEK365

Κάθε εβδομάδα και όταν δεν αγωνίζεται η ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ ως γηπεδούχος, αυτά θα έχουμε... Την επόμενη αγωνιστική η Ένωση κανονικά έχει να αντιμετωπίσει τον Ηρόδοτο στην Κρήτη. Τα πάντα όμως γι' αυτό το παιχνίδι παραμένουν ανοιχτά. Τόσο η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα, όσο και το γήπεδο που θα το φιλοξενήσει.
Το Παγκρήτιο είναι η έδρα που θέλει να δηλώσει ο Ηρόδοτος, ωστόσο η Σούπερ Λίγκα

συνεχίζει να... κλωτσάει τονίζοντας ότι ο αγώνας δεν μπορεί να γίνει εκεί στις 27 Οκτώβρη, καθώς μία ημέρα νωρίτερα παίζει ο Εργοτέλης και τέσσερις μέρες μετά ξαναπαίζει για το Κύπελλο.

Ακούγονται διάφορα: Ακόμα και να γίνει το ματς μεσοβδόμαδα, με την τελευταία ημερομηνία να είναι η 6η Νοεμβρίου. Στην ΑΕΚ πάντως δεν... συζητούν καν το ενδεχόμενο να παίξουν τη συγκεκριμένη ημερομηνία, καθώς τότε έχει προγραμματιστεί η παρουσίαση του νέου γηπέδου της ΑΕΚ.

Ακούστηκε πριν λίγες ημέρες το ματς να γίνει κάπου στα μέσα Νοέμβρη επίσης μία Τετάρτη. Και πάλι αυτό δεν είναι δεδομένο. Όπως δεδομένο δεν είναι ότι το ματς θα γίνει ακόμα και στο Παγκρήτιο. Όλα είναι ανοιχτά λοιπόν, με τον Ηρόδοτο, να προσπαθεί να βρει λύση.

Keywords
Τυχαία Θέματα