Όλα ανοιχτά

23:42 28/3/2012 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE- ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ

ΜΙΛΑΝ- ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: 0-0
Γήπεδο: Σαν Σίρο
Ισόπαλες χωρίς τέρματα έμειναν Μίλαν και Μπαρτσελόνα μετά από ένα μεγάλο ματς και πλέον όλα θα κρισθούν στον επαναληπτικό του «Καμπ Νου».
Φοβερό το πρώτο μέρος με την Μπαρτσελόνα να είναι μεν καλύτερη και να έχει τη γνωστή κατοχή της, αλλά τη Μίαν να χάνει δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες.
Η Μίλαν μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και μόλις στο 2' ο Μπόατενγκ κόπηκε με οφσάιντ που μάλλον δεν ήταν.
Οι

«ροσονέρι» έχασαν τεράστια διπλή ευκαιρία στο επόμενο λεπτό, καθώς ο Μπόατενγκ αφύλακτος από το ύψος της περιοχής σούταρε πάνω στον Πικέ και στη συνέχεια ο Ρομπίνιο αφύλακτος κατάφερε από κοντά να αστοχήσει.
Γενικότερα η Μίλαν πίεσε πάρα πολύ καλά και ψηλά και προσπάθησε να εκμεταλλευτεί τυχών λάθη των Καταλανών.
Η Μπαρτσελόνα απάντησε στις μεγάλες φάσεις στο 10', καθώς ο Μέσι έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, ο Αμπιάτι έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια του και ο Ντάνι Αλβες από κοντά δεν κατάφερε να την σπρώξει στα δίχτυα.
Από εκεί και πέρα η Μπαρτσελόνα ξεκίνησε το γνωστό της πάσινγκ γκέιμ και στο 17' είχε μεγάλη φάση, ενώ ταυτόχρονα διαμαρτυρήθηκε δίκαια για πέναλτι.
Μετά από τρομερή κομπίνα σε φάουλ, η άμυνα της Μίλαν κόλλησε και ο Σάντσες βγήκε μόνος του με τον Αμπιάτι. Ο Ιταλός γκολκίπερ ανέτρεψε τον Χιλιανό αλλά ο διαιτητής δεν έδωσε τίποτα.
Στο 18'ο Μέσι βρήκε δίχτυα αλλά ήταν φανερά σε θέση οφσάιντ και το γκολ δε μέτρησε ενώ στο 20' ήταν η σειρά της Μίλαν να χάσει μεγάλη ευκαιρία.
Μαγική μπαλιά του Σέεντορφ έβγαλε τον Ιμπραΐμοβιτς μόνο του με τον Βαλντές, αλλά το πλασέ του Σουηδού ήταν απογοητευτικό και ο γκολκίπερ της Μπαρτσελόνα μπλόκαρε.
Στο 26' η Μπαρτσελόνα έφτασε ξανά κοντά στο γκολ. Ο Μέσι και ο Τσάβι έκρυψαν την μπάλα, ο Αργεντινός έκανε το σουτ από το ύψος του πέναλτι αλλά ο Αμπιάτι έπεσε στη δεξιά γωνιά του και απομάκρυνε.
Στο 33/ η Μπαρτσελόνα έχασε ακόμη μια μεγάλη φάση, καθώς ο Σάντσες βγήκε μόνος του με τον Αμπιάτι μετά από κάθετη μπαλιά του Ινιέστα, αλλά δεν το κατάλαβε και προσπάθησε να γυρίσει με τακουνάκι στον Τσάβι. Εκείνος έκανε το σουτ, που κόντραρε στον Νέστα και έφυγε μακριά.
Δύο λεπτά αργότερα μετά από γύρισμα του Άλβες από δεξιά, ο Μέσι έκανε την προβολή, αλλά η μπάλα κόντραρε και ο Αμπιάτι μάζεψε.
Στο επόμενο λεπτό ο Σάντσες έφυγε μόνος του αλλά ο Αντονίνι τον πρόλαβε και με φοβερό τάκλιν τον έκοψε ενώ μέχρι τη λήξη του πρώτου μέρους, η Μπαρτσελόνα απείλησε με μακρινά σουτ και δεν υπήρξε κάποια άλλη μεγάλη φάση.
Στην επανάληψη η Μπαρτσελόνα απείλησε πρώτη στο 48ο λεπτό με το σουτ του Ινιέστα που πέρασε λίγο άουτ, αλλά στη συνέχεια ο ρυθμός δεν ήταν καλός και η Μπαρτσελόνα εμφανίστηκε κουρασμένη, με τη Μίλαν να σφίγγει κι άλλο τον κλοιό.
Στο 68' ο Εμάνουελσον βγήκε απέναντι στον Βαλντές αλλά άργησε και χάθηκε η φάση, ενώ στο 74' το σουτ του Τέγιο πέρασε λίγο άουτ.
Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Αμπροζίνι έκοψε σωτήρια τον Μέσι και από το κόρνερ η Π
Keywords
Τυχαία Θέματα