Οκκάς: Ούτε σε εφιάλτη δεν έβλεπα την ΑΕΚ στην Γ Εθνική!

20:36 30/5/2014 - Πηγή: AEK365

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο contra.gr ο Γιαννάκης Οκκάς μίλησε και για την σαιζόν που αγωνίστηκε στην ΑΕΚ:

Στην εν ελλάδι καριέρα σου συνδέθηκες κυρίως με τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό. Στη σεζόν που έπαιξες στην ΑΕΚ

τι δεν πήγε καλά;

Θυμάστε ότι όταν πήγα στην ΑΕΚ, το καλοκαίρι του 2003, την ομάδα την βάφτισαν ντριμ τιμ. Είχε εκπληκτικούς παίκτες, Λυμπερόπουλο, Ζαγοράκη, Τσιάρτα, Μπορμπόκη, Ιβιτς, Καψή. Αλλά η ΑΕΚ είχε και πάρα πολλά προβλήματα εκείνη την εποχή. Σ' ένα χρόνο δεν πήραμε ούτε ένα μισθό, αυτό λέει πολλά νομίζω.

- Περίμενες ότι θα έρθει μία εποχή που η ΑΕΚ θα παίξει στη Γ' Εθνική;

Οχι, σε καμία περίπτωση δεν το περίμενα. Ούτε στο χειρότερό μου εφιάλτη δεν είχα δει τέτοιο σενάριο. Η ΑΕΚ, πέρα από κάθε αμφιβολία, είναι μεγάλος σύλλογος αλλά την επηρέασε η διοικητική αστάθεια. Οταν δεν υπάρχει σταθερή διοίκηση, όλα πάνε στραβά, ας έχεις τους καλύτερους παίκτες. Η σεζόν τότε στην ΑΕΚ άρχισε με τους καλύτερους οιωνούς, προκριθήκαμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, είχαμε παικταράδες εκ των οποίων πολλοί βρέθηκαν στη μεγάλη Εθνική Ελλάδας του Euro 2004. Από αυτό να καταλάβετε τι σημαίνει καλή χημεία. Τα χρόνια μου σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό ήταν καλύτερα.

- Αρα η επιλογή σου να μεταγραφείς στον Ολυμπιακό το 2004 ήταν μάλλον μονόδρομος...

Οντως, μονόδρομος ήταν για μένα. Στην ΑΕΚ άλλαξαν πολλά πράγματα στο διοικητικό κομμάτι με την έλευση του Ντέμη Νικολαϊδη.Θα πω κάτι που το λέω για πρώτη φορά και το λέω γιατί έχουν περάσει χρόνια. Η κατάσταση εκείνο το καλοκαίρι στην ΑΕΚ σε ωθούσε έτσι και αλλιώς προς την έξοδο. Οταν δεν σε θέλουν κάπου, δεν μπορείς να κάνεις διαφορετικά. Εγώ δεν μπορούσα να καθίσω στην ΑΕΚ μόνο και μόνο για να κοροϊδεύω τον ιδιοκτήτη και να πληρώνομαι. Η καριέρα του ποδοσφαιριστή είναι πολύ σύντομη για κάτι τέτοιο, πιστέψτε με. Σας το λέω σήμερα που κατα πάσα πιθανότητα σταματάω το ποδόσφαιρο.

- Με τη διοίκηση Νικολαϊδη εσύ είχες μιλήσει εκείνη την εποχή;

Ναι, μίλησα. Εμένα και άλλα παιδιά μας ειδοποίησαν εγγράφως ότι θα έπρεπε να κάνουμε κάποιες αλλαγές στα συμβόλαιά μας, όχι για να μείνουμε την επόμενη σεζόν αλλά για να εξυπηρετήσουμε την ομάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα