Οικονόμου: Ομάδα έτοιμη για τίτλους

22:49 18/6/2013 - Πηγή: AEK365

Παίκτριες που θα έχουν σαν μοναδικό στόχο να επαναφέρουν την ΑΕΚ στους τίτλους θέλει ο Απόστολος Οικονόμου, ο οποίος λίγες ώρες μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας του με την «Ένωση» μίλησε στο novasports.gr και τόνισε πως θα δημιουργηθεί μια ομάδα που θα έχει σαν μοναδικό σκοπό να επαναφέρει την ΑΕΚ στην κορυφή.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αποστόλης Οικονόμου

στο novasports.gr

«Αυτός είναι και ο κύριος στόχος που έμεινα. Ξέρω ότι πέρσι πικράναμε τον κόσμο της ΑΕΚ αλλά έχουμε την επόμενη χρονιά την ευκαιρία να τον γλυκάνουμε και πάλι» είπε αρχικά ο Οικονόμου και στη συνέχεια αναφέρθηκε στις επαφές με την Φένια Παπαγεωργίου:

«Όταν μιλάς την ίδια γλώσσα είναι πολύ εύκολο να συμφωνήσεις, Πέντε λεπτά ήταν αρκετά για μένα και την Φένια για να τα βρούμε. Είναι πολύ τιμητικό για μένα που στο ξεκίνημα της νέας της προσπάθειας θα με βρει στο πλάι της. Αυτό που συμφωνήσαμε είναι να πάρουμε ότι χάσαμε πέρσι. Πρωτάθλημα και Κύπελλο είναι οι στόχοι μας. Για να τους πετύχουμε θα χρειαστεί περισσότερη δουλειά και λιγότερα λόγια. Χαμηλά τη μπάλα είναι το σύνθημά μας και ελπίζω να πετύχουμε».

Τέλος ο Λαρισαίος τεχνικός μίλησε για τον αγωνιστικό σχεδιασμό της ΑΕΚ:

«Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα μπούμε σε παζάρια με άλλες ομάδες και ούτε θα πάρουμε ότι χάσουν οι άλλες. Έχουμε συγκεκριμένους στόχους και μπάτζετ. Είμαστε πίσω σε προγραμματισμό από τον Ολυμπιακό αλλά πιστεύω ότι θα φτιάξουμε μια ομάδα έτοιμη για τίτλους. Οι παίκτριες που θα στελεχώσουν τη νέα ΑΕΚ θα πρέπει να έχουν φιλοσοφία πρωταθλητή και κίνητρο για τίτλους».

Keywords
Τυχαία Θέματα