Οικονόμου: Είμαστε ΑΕΚ και πρέπει να διαχειριστούμε την ήττα

19:52 1/4/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Απόστολος Οικονόμου δήλωσε πως απογοητεύτηκε περισσότερο από τον τραυματισμό της Σίας Τοτσίδου, παρά την ήττα από τον Ολυμπιακό. Ενώ, στη συνέχεια ο Ενωσίτης τεχνικός δήλωσε πως σαν ΑΕΚ η ομάδα πρέπει να διαχειριστεί αυτή την απώλεια. «Είμαι απογοητευμένος περισσότερο από την απώλεια της Τοτσίδου. Είναι η τρίτη ακραία που χάνουμε φέτος και δεν ξέρω πού θα πάει αυτό», είπε αναφερόμενος στον τραυματισμό της Τσίμα, που από νωρίς τέθηκε

νοκ άουτ αλλά και στην ατυχία με την Χέγας. Όσο για το ματς, παραδέχθηκε πως... «Ήμασταν πολύ κακοί στα δύο πρώτα σετ, ενώ ο Ολυμπιακός έπαιξε καλύτερα σε όλο το παιχνίδι και άξιζε τη νίκη. Καταφέραμε στο τρίτο να ισορροπήσουμε και να το πάρουμε, αλλά στο τέταρτο ήρθε η ατυχία με την Τοτσίδου».

Στη συνέχεια εξήγησε πως: «Χάσαμε μία μάχη, όχι τον πόλεμο. Πρέπει να διαχειριστούμε την ήττα και να εμφανιστούμε πιο δυνατοί και πιο προετοιμασμένοι την Πέμπτη. Κάναμε πολλά λάθη, αλλά η ΑΕΚ έτσι κι αλλιώς είναι το φαβορί. Παραμένουμε στο 2-1, ξέρω τι παίκτριες έχω και πιστεύω σε αυτές».

Keywords
Τυχαία Θέματα