Οι τακτικές δοκιμές του Λίνεν

14:10 31/12/2012 - Πηγή: AEK365

Οι εργασίες στο πάνω γήπεδο του προπονητικού κέντρου της ΑΕΚ, έπιασαν τόπο και ο Λίνεν είχε την ευκαιρία να προπονήσει σήμερα την ομάδα του σε έναν εξαιρετικό αγωνιστικό χώρο. Φρόντισε μάλιστα, να το... εκμεταλλευτεί πραγματοποιώντας ένα δίτερμα, στο οποίο έδειξε κάποιες από τις σκέψεις του τόσο ενόψει Τρίπολης, όσο και για τη συνέχεια. Το πιο βασικό είναι η τακτική πλευρά. Η ομάδα των "βασικών" έπαιξε στην ουσία με διάταξη 4-1-2-3. Ο Λίνεν χρησιμοποιώντας μοναδικό "κόφτη" τον Μητρόπουλο (είναι ξεκάθαρο

ότι τον προορίζει για βασικό) και δύο εσωτερικά χαφ (Φέτσης δεξιά, καθώς έλειπε και ο Κορδέρο και Γκερέιρο αριστερά) ζητούσε όταν η ομάδα κάνει επίθεση να έχει αυτό το στήσιμο στο γήπεδο. Όταν πάλι η ομάδα παίζει άμυνα, ο Φέτσης (ή οποιοδήποτε εσωτερικό χαφ) να συγκλίνει προς τα πίσω, να πηγαίνει δίπλα στον Μητρόπουλο και η διάταξη στην ουσία να γυρίζει σε 4-4-1-1, αφού ο Γερμανός ζητά και από τα εξτρέμ να βοηθούν αμυντικά.
Από εκει και πέρα ο Λίνεν χρησιμοποίησε με την ομάδα των "βασικών" τον Κωνσταντόπουλο κάτω από τα δοκάρια, τον Tσουκαλά αριστερό μπακ, τον Αρκούδα αριστερό και τους Κουτρουμπή - Γιάγκο στόπερ (είναι πολύ πιθανό αυτή να είναι η αμυντική τετράδα το Σάββατο στην Τρίπολη). "Κόφτης", όπως προείπαμε ήταν ο Μητρόπουλος, με εσωτερικό δεξί χαφ τον Φέτση και αριστερό τον Γκερέιρο. Δεξί εξτρέμ έπαιξε ο Φούντας, αριστερά έπαιξαν ο Ντελέκος, αλλά και ο Βαλλιάνος, ενώ στην κορυφή ο Πετρόπουλος.
Να σημειωθεί ότι απών από την προπόνηση, εκτός του Λαγού, ήταν επίσης ο Κατίδης, ο οποίος συνεχίζει να ταλαιπωρείται από ίωση, αλλά και οι Κατσικοκέρης, Αγκιριμπά, Κοτσαρίδης, Τσίτας, Φουρτάδο, Παπαδημητρίου, Γροντής, Νικολιάς, Μακρυωνίτης, Κουρέλλας, Ρίκκα, οι οποίοι πέρασαν από εργομετρικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα