Οι στοιχηματικές επιλογές της ΑΕΚάρας

21:17 6/3/2015 - Πηγή: AEK365

Γεια σας φίλοι μου!

Με το Infobeto.com, το μεγαλύτερο στοιχηματικό site, να είναι χορηγός της στήλης αυτής, θα αναλύσουμε και θα προτείνουμε ότι προβλέπουμε για το παιχνίδι της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ κόντρα στην Ερμιονίδα για το ποδόσφαιρο (18.30), καθώς και το εκτός έδρας ματς της Ενωσης με τον Απόλλωνα Πατρών για το μπάσκετ (17.00).
Ολος ο ενωσίτικος λαός ζει

και αναπνέει για το ματς της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό. Θα γράψω αναλυτικά την ημέρα του αγώνα για το παιχνίδι κυπέλλου. Στο πρωτάθλημα κέρδισε άνετα και την επισκοπή και κράτησε τη διαφορά των 9 βαθμών από τη δεύτερη Παναχαϊκή. Μόλις 6 παιχνίδια απέμειναν για το τέλος της κανονικής περιόδου και το πιθανότερο είναι η διαφορά να αυξηθεί, διότι εκτός απροόπτου η ΑΕΚ δεν θα χάσει άλλους βαθμούς μέχρι το τέλος. Στα αγωνιστικά πλάνα του Δέλλα κόντρα στην Ερμιονίδα θα βρίσκονται και οι Ντακόλ και Κορδέρο, ενώ θα ξεκουραστούν οι Μπακάκης, Σοϊλέδης και Τζανετόπουλος. Η Ερμιονίδα παλεύει για τη μία θέση που οδηγεί στην αποφυγή των πλέι άουτ. Δεν περιμένει να πάρει κάτι καλό από το σημερινό παιχνίδι, θα παλέψει για να χάσει αξιοπρεπώς. Δεν αποκλείω το γεγονός οι παίκτες της ΑΕΚ στο τελευταίο ημίωρο και ενώ θα έχουν κλειδώσει τους τρεις βαθμούς, να μην φορτσάρουν περισσότερο, να κρατήσουν δυνάμεις και να μην ρισκάρουν κάποιον τραυματισμό. Με αυτή τη λογική δεν θα πάω στα πολλά γκολ, αλλά στη νίκη της ΑΕΚ με Under 3.5. Στο 1.88 στην STOIXIMAN.

Στην Α1 του μπάσκετ, η ΑΕΚ επέστρεψε στις νίκες μετά τις 2 ήτες από Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, συντρίβοντας τον Πανελευσιανιακό με 105 - 80. Σκαρφάλωσε έτσι στην 5η θέση του πίνακα 8 αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής περιόδου. Προφανώς θα είναι επιτυχία η κατάληψη της 5ης θέσης στην επιστροφή της στην Α1 και αποδείχθηκε πως η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Σάκοτα και η απόκτηση του Μενσά - Μπονσού ήταν φοβερές κινήσεις της διοίκησης. Αξιόλογη ομάδα ο Απόλλων Πατρών, φιναλίστ του κυπέλλου, δυνατός στην έδρα του, έχει κερδίσει στο «Τόφαλος» όλες τις ομάδες εκτός από Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Η Ενωση θα δώσει ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια στη φετινή σεζόν και θεωρώ πως θα γίνει κλειστό ματς που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Προβλέπω Under147,5 στην NOVIBET με 1,91.

AEK - Eρμιονίδα 1 @ UNDER 3.5 (1.88 στην stoiximan)
Απόλλων Π. - AEK UNDER 147.5 (1.91 στην Novibet)

Δημήτρης Ανδρικόπουλος
Χορηγός το στοιχηματικό site www.infobeto.com

Keywords
Τυχαία Θέματα