Οι στοιχηματικές επιλογές για το ντέρμπι ΑΕΚ - ΟΣΦΠ

02:14 11/3/2015 - Πηγή: AEK365

Γεια σας φίλοι μου!

Με το Infobeto.com, το μεγαλύτερο στοιχηματικό site, να είναι χορηγός της στήλης αυτής, θα αναλύσουμε και θα προτείνουμε αυτά που βλέπουμε για το ματς της ΑΕΚ στο OAKA κόντρα στον Ολυπιακό.

Ένα από τα σημαντικότερα ματς στην ιστορία της ΑΕΚ διεξάγεται απόψε. Αν ο Δικέφαλος αποκλείσει

τον Ολυμπιακό, θα έχει αποκλείσει τον αιώνιο αντίπαλο από μια κατηγορία πιο κάτω. Η πρόκριση επί των Πειραιωτών θα έχει ως συνέπεια, ποτέ ξανά στο μέλλον να μην μπορεί κάποιος Ολυμπιακός να την πει σε ΑΕΚτζή! Πάντα η απάντηση θα είναι «Εμείς, από τη Β' Εθνική, σας πετάξαμε έξω, αήττητοι σε 2 παιχνίδια, σας αποκλείσαμε, ομάδα του Τσάμπιονς Λιγκ με όλα σας τα δισεκατομμύρια ευρώ που κερδίσατε όλα τα τελευταία χρόνια από τα εισιτήρια, τα μπόνους, τις χορηγίες, τα τηλεοπτικά δικαιώματα, τις μεταγραφές! Με παίκτες άγνωστους, με ομάδα γεμάτη Ελληνόπουλα, με τον Πλατέλλα, τον Κολοβέτσιο και τον Ανέστη σας στείλαμε στο σπίτι σας...». Αυτό λοιπόν θα λένε μια ζωή, για πάντα, αιωνίως οι ΑΕΚτζήδες στους Ολυμπιακούς και αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ.

Η ΑΕΚ έδειξε πως έχει καλύτερη ομάδα. Οσο υπερβολικό κι αν ακούγεται. Ο Ολυμπιακός δεν έχει πάθος, δεν έχει ζήλο, δεν έχει σπιρτάδα στο παιχνίδι του. Εξαρτάται μόνο από ατομικές ενέργειες. Ο Δικέφαλος έχει όλα τα παραπάνω. Ο ένας παίζει για όλους. Ο κάθε παίκτης ζει και αναπνέει για το κάθε παιχνίδι της ΑΕΚ του. Απόψε όμως δίνει το ματς της ζωής του. Οι παίκτες της ΑΕΚ το ξέρουν, για αυτό κοιμήθηκαν ελάχιστα χθες το βράδυ. Το πάθος θα ξεχειλίζει. Το ίδιο και η οργή του κόσμου. Των 70.000 ΑΕΚτζήδων! Ο Ολυμπιακός δεν έχει παίκτες που μπορούν να αντιληφθούν τη βαριά φανέλα της ομάδας τους. Είμαι σίγουρος πως μια 11άδα από τη Θύρα 7 θα έβγαζε περισσότερο πάθος από την 11άδα που θα κατεβάσει αύριο ο Περέιρα. Κι αυτό το έχει καταλάβει ο κόσμος του Ολυμπιακού και για αυτό δεν πατάνε στο γήπεδο. Το αντίθετο ακριβώς βγάζουν οι παίκτες της ΑΕΚ. Ξέρουν που παίζουν, ξέρουν το μεγαλείο της ομάδας στην οποία αγωνίζονται, έκαναν το όνειρό τους πραγματικότητα, ο κόσμος το νιώθει και για αυτό 70.000 ΑΕΚτζήδες από κάθε μεριά του πλανήτη θα βρίσκεται απόψε στο ΟΑΚΑ. Για όλα τα παραπάνω, θα κοντράρω το στοιχηματικό φαβορί, τον Ολυμπιακό. Στο 1.81 το 1Χ στην Novibet.

ΑΕΚ - Ολυμπιακός 1Χ (1.81 στην Novibet)

Δημήτρης Ανδρικόπουλος
Χορηγός το στοιχηματικό site www.infobeto.com

Keywords
Τυχαία Θέματα