Οι Σίμπσονς 30 χρόνια μετά!

23:01 19/12/2011 - Πηγή: AEK365

Όπως κάθε χρόνο τα Χριστούγεννα η αγαπημένη οικογένεια των Αμερικανών, οι Σίμπσονς παρουσιάζουν ένα ειδικό επεισόδιο αφιερωμένο στις γιορτές.

Αυτή τη φορά το επεισόδιο «Holidays of Future Passed», βλέπουμε τους Σίμπσονς 30 χρόνια μετά με τον Μπαρτ και τη Λίσα να έχουν γίνει γονείς. Ωστόσο, ο Μπαρτ είναι μάλλον αποτυχημένος, ζει στο σχολείο που πλέον έχει γίνει κάτι σαν ξενώνας, ενώ η Λίσα προσπαθεί να τα βρει με

την κόρη της. Η Μάγκι από την άλλη είναι μεγάλη ροκ σταρ, ωστόσο μένει έγκυος χωρίς να ξέρεις ποιος είναι ο πατέρας! Πάντως για ακόμα μια φορά δεν ακούμε τη φωνή της καθώς της το απαγορεύει ο γιατρός, ενώ η πιπίλα συνεχίζει να την ηρεμεί!

Ο Όμερ μοιάζει να έχει ηρεμήσει και γίνεται ένας τέλειος παππούς, ενώ η Μάρτζι παραμένει το ίδιο καλή μητέρα.

Αυτό που είναι πιο ενδιαφέρον πάντως είναι ο τρόπος που παρουσιάζει το μέλλον με την εξέλιξη της τεχνολογίας. Επίσης, συζήτηση έχει προκαλέσει και οι υπόνοιες που αφήνονται ότι η Λίσα την εποχή του πανεπιστημίου πέρασε μια... μάλλον λεσβιακή φάση καθώς εμφανίζεται στις οικογενειακές φωτογραφίες με μια, αλλά και μια δυο κοπέλες να κρατιέται από το χέρι.

Το χριστουγεννιάτικο προβλήθηκε χθες στην Αμερική.

Keywords
Τυχαία Θέματα