Οι παλαίμαχοι ΑΕΚ και Γαλατσίου, τίμησαν Φατούρο και ποδόσφαιρο (ΦΩΤΟ)

13:23 5/11/2014 - Πηγή: AEK365

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΜΟΥΡΤΖΗΣ

Και μόνο να έβλεπε κάποιος το πρόσωπο του 37χρονου Μάριου Φατούρου, το απόγευμα της Δευτέρας 3 Νοεμβρίου στο γήπεδο Γαλατσίου, θα καταλάβαινε γιατί άξιζε τον κόπο να παίξουν για την οικονομική του ενίσχυση οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ με τους αντίστοιχους του ΠΑΣ Γαλατσίου.

Ο 37χρονος, που είναι μέλος και στον Σύνδεσμο Φίλων ΑΕΚ «Οι Πειρατές του Ονείρου» , φίλοι του οποίου

έδωσαν δυναμικά παρόν στην εκδήλωση, με... τρίτο πόδι του το ειδικό γι' αυτές τις περιπτώσεις μπαστούνι έχοντας δίπλα του τον γιό του Βασίλη την σύντροφό της ζωή του και τον πατέρα του, υποδεχόταν όρθιος στην είσοδο του γηπέδου τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές, που θα έπαιζαν για την οικονομική του ενίσχυση. Επιθυμούσε να είναι ο καλύτερος «οικοδεσπότης» και να αναδείξει τη δύναμη της θελήσεως, που θα είναι ο οδηγός του, για να ξεπεράσει το πρόβλημα της υγείας του.

Και από την μια ήταν συγκινημένος, γιατί τον είχαν τιμήσει με την παρουσία τους, πολλοί από τους ποδοσφαιρικούς ήρωες των παιδικών του χρόνων. Δεν είναι μικρό πράγμα άλλωστε, να βλέπει κάποιος στο Γαλάτσι, συγκεντρωμένο ένα τεράστιο κομμάτι από την ποδοσφαιρική ιστορία της ΑΕΚ, ξεκινώντας από τους μεγαλύτερους ηλικιακά Ανδρέα Σταματιάδη και Στέλιο Σεραφείδη, μέχρι τους νεότερους Ευάγγελο Βλάχο, Ντανιέλ Μπατίστα και Στέλιο Μανωλά.

Και από την άλλη χαρούμενος μέσα στην στεναχώρια που έχει για το 'κτύπημα' που του επεφύλασσε η μοίρα, γιατί θα μπορούσε να κρατήσει ως ενθύμιο ζωής γι' αυτόν και την οικογένειά του, τις στιγμές που έμελλε να ζήσει με τους παλαίμαχους των δύο ομάδων. Και κυρίως της ΑΕΚ, της οποίας είναι οπαδός. Στιγμές, που μπορεί να κατέγραψαν κάποιες φωτογραφικές κάμερες, αλλά για πάντα θα μείνουν χαραγμένες στον «τραυματισμένο» από το ατύχημα εγκέφαλό του. Τον εγκέφαλο, και για την ακρίβεια τα νεύρα, όπως και τα άκρα του, που για να αποκατασταθούν μετά το ατύχημα που πριν περίπου τρεις μήνες είχε, θα χρειαστεί ειδικό κέντρο.

Και για να μαζευτούν κάποια χρήματα, αποφάσισαν οι παλαίμαχους της ΑΕΚ, αλλά και του Γαλατσίου, -περιοχή που μένει-να παίξουν προκειμένου να απαλύνουν την οικονομική ...αιμοραγία που έχουν προκαλέσει οι συθνεχείς επισκέψεις σε κέντρα αποκατάστασης και φυσιοθεραπευτές.

Και μπορεί στις εξέδρες του γηπέδου Γαλατσίου, να βρέθηκαν περίπου 250 άτομα, που αψήφησαν το ψύχος, όμως είναι σίγουρο, ότι όλοι όσοι κινητοποιήθηκαν για την εκδήλωση αγάπης προς τον Μάριο, ήταν χαρούμενοι, γιατί πέτυχαν τον σκοπό τους. Γιατί η εκδήλωση που έγινε για τον Μάριο, πέτυχε απόλυτα τον σκοπό της.

Και σε αυτό συνέβαλαν τόσο ο Δήμαρχος Γαλατσίου, όσο και οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ, με την παρουσία τους, αλλά και οι παλαίμαχοι του Γαλατσίου, που διέθεσαν προσκλήσεις. Όπως και τα παιδιά που ανήκουν στους οραματιστές «Πειρατές» του Ονείρου, οι οποίοι από νωρίς είχαν στήσει το πανό τους στην κερκίδα, για να σώσουν το στίγμα της «κιτρινόμαυρης» παρουσίας, σε μια εκδήλωση αγάπης

Σημαντικές παρουσίες

Άσσοι της ΑΕΚ, που αποτελούν ένα τεράστιο κομμάτι από την ποδοσφαιρική ιστορία της ομάδας, ήταν παρόντες για να βοηθήσουν έστω και ηθικά τον 37χρονο Μάριο. Ξεκινώντας από τις «ποδοσφαιρικές σημαίες» της ομάδας, με περισσότερα από 60 χρόνια προσφορά στην ΑΕΚ τους Ανδρέα Σταματιάδη και Στέλιο Σεραφείδη και τους «τιτλούχους» 1963, 1968 και 1971 Γιώργο Καραφέσκο, Άρη Τσαχουρίδη, Νίκο Σταθόπουλο, Στέλιο Κωνσταντινίδη, τους πρωταθλητες 1978-79 Χρήστο Αρδίζογλου και Απόστολο Τόσκα και καταλήγοντας στην έκπληξη του Βαγγέλη Βλάχου, που ήρθε στο Γαλάτσι, για τον ιερό σκοπό. Ο 52χρονος άσος και πρώην τεχνικός της ΑΕΚ αποδέχτηκε την πρόσκληση του φίλου του Μιχάλη Καρούση, που ήταν εκ των βασικών συντελεστών για την δημιουργία -και επιτυχία-της εκδήλωσης, αφού είναι και συγγενής με την οικογένεια Φατούρου.

Και ανάμεσά τους, οι πρωταθληματικοί άσοι της «χρυσής εποχής Μπάγεβιτς» στην ΑΕΚ, με πρώτο και καλύτερο τον Τάκη Καραγκιοζόπουλου, που μ' εκείνο το γκολ, σε βάρος του οσφπ τον Μαίο του 1989, «χάριζε» τον πρώτο τίτλο στην ΑΕΚ και άλλαζε την ιστορία της. Αλλά και οι Χάρης Κοπιτσής, που ο Φαίδων Κωνσταντουδάκης, χαρακτήρισε ως τον πιο ντελικάτο -φαντεζί και τεχνίτη ακραίο μπακ στην σύγχρονη ιστορία της ΑΕΚ. «Μόνο με τον 'Βιλαβάρντε' της ομάδας Νίκο Σταθόπουλο, μπορώ να συσχετίσω τον Κοπιτσή» μας είπε σε κάποια στιγμή της επικοινωνίας μας ο «πατριάρχης» του ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Και ο «Βιλαβέρντε» της ΑΕΚ Νίκος Σταθόπουλος, ήταν παρόν στο Γαλάτσι, αφού -και χαιρόμαστε γι' αυτό- είναι από τους πιο συνεπείς στις παρουσίες του τους τελευταίους μήνες στις δράσεις των παλαιμάχων της ΑΕΚ.

Και ακόμη παρόντες οι Εμμανουήλ Παπαδόπουλος-με τον κουμπάρο του Στέφανο Πορφύρη, που έκανε το πρώτο σουτ του αγώνα- και Λάμπρος Γεωργιάδης, που υπό το βλέμμα της συντρόφου της ζωής του και των δύο κοριτσιών τους, σκόραρε σε ακόμη ένα αγώνα των παλαιμάχων και μάλιστα δύο φορές. Αλλά και ο Ντανιέλ Μπατίτσα, που ήρθε αλλά δεν αγωνίστηκε, αφού αντιμετώπιζε πρόβλημα στο πόδι.

Και από τους άσσους των γηπεδούχων ξεχώριζαν μεταξύ άλλων οι παρουσίες των Τάκη Χριστόπουλου και Νίκου Παπαδόπουλου, που ξεκίνησαν την ποδοσφαιρική τους καριέρα στο Γαλάτσι, και έφτασαν στα σαλόνια της Α Εθνικής κάνοντας σημαντική διαδρομή σε ομάδες όπως ο Πανιώνιος, ο Αθηναϊκός και ο Εθνικός Αστέρας! Αλλά και των Παναγιώτη Ροπότη, Στέφανου Δοντά, του παίκτη-προπονητή των γηπεδούχων Κώστα Μαρίνη και των αδελφών Χρίστου και Ευθύμιου Παναγιωτακόπουλου

Πολύ δε περισσότερο, δεν είναι μικρό πράγμα να είναι παρόν στην εκδήλωση ο Πρώτος πολίτης του Δήμου Γαλατσίου Γιώργος Μαρκόπουλος, που όχι απλά τίμησε τον «Γαλατσιώτη» Στέλιο Μανωλά για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά έδωσε με αξιοπρέπεια και αγωνιστικό παρόν ενισχύοντας τους γηπεδούχους.

Η τιμή από τον Δήμαρχο Γαλατσίου

κ. Μαρκόπουλο στον Στέλιο Μανωλά

«Είναι αγώνας φιλανθρωπικού χαρακτήρα και ανθρωπιάς. Με όποιο τρόπο μπορούμε πρέπει να ενισχύσουμε τον συμπολίτη μας Μάριο και να αποδείξουμε το ανθρώπινο πρόσωπο τόσο της Πολιτείας, όσο και του αθλητισμού. Οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ, μας τιμάνε με την παρουσία τους και αυτό από μόνο του είναι σημαντικότατο ως γεγονός. Και δεν έχει σημασία ποιος θα βγει νικητής στον αγωνιστικό χώρο, αλλά να νικήσει το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο Μάριος Φατούρος» τόνισε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Γαλατσίου Γιώργος Μαρκόπουλος. Και με τα όσα είπε, αλλά και αυτά που έκανε, ανέδειξε για ποιο λόγο οι συντοπίτες του, τον επέλεξαν για πρώτο πολίτη του Δήμου τους. Ανέδειξε το ανθρώπινο πρόσωπο του, αφού ήταν απίστευτα προσιτός και ομιλητικός με όλους. Και φυσικά ξεδίπλωσε και τις ποδοσφαιρικές του αρετές στα περίπου 20 λεπτά που χρησιμοποιήθηκε ως ποδοσφαιριστής στην ομάδα βετεράνων του ΠΑΣ Γαλάτσι.

Μάλιστα, πριν αρχίσει το παιχνίδι, σε λιτή τελετή τίμησε με αναμνηστική πλακέτα τον Στέλιο Μανωλά, που έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα στις αλάνες και τα χωμάτινα γήπεδα του Γαλατσίου, για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο. «Στέλιο, η πλακέτα είναι μικρή για να αναδείξει το μέγεθος της μεγαλωσίνης σου ως ποδοσφαιριστή και όσο προσέφερες στο λαοφιλέστερο και λαϊκότερο άθλημα σε αυτή τη χώρα. Όμως η αγάπη μας είναι μεγάλη και θα σε έχουμε για πάντα στις καρδιές μας, για τις μεγάλες στιγμές που μας προσέφερες». του είπε. Και ο Στέλιος συγκινημένος την παρέλαβε, αφού ίσως ήταν από τα πιο σημαντικά «δώρα» στην καριέρα του, μια και προέρχονταν από την... γειτονιά του.

Ποδοσφαιρική πανδαισία με επτά γκολ

Όσον αφορά στον 75λεπτης διάρκειας αγώνα(40 και 35 λεπτά κάθε ημίχρονο), είχαμε διαφήμιση του ποδοσφαίρου, αφού οι γηπεδούχοι απέδειξαν ότι έχουν πολύ καλή ομάδα και δυσκόλεψαν τους παλαιμάχους της ΑΕΚ, που είχαν ως «πρώτο βιολί» στην ορχήστρα τους, τον Βαγγέλη Βλάχο.

Ο 52χρονος άσος, που έχουμε νωπές στη μνήμη μας την ημέρα που τον τίμησε ο Γιώργος Καραφέσκος στην κοπή πίτας των παλαιμάχων στις 5 Φεβρουαρίου του 2007 και ευχαρίστησε για την «επιστροφή του στην οικογένεια της ΑΕΚ», μπορεί να είχε να παίξει ποδόσφαιρο όπως είπε πέντε χρόνια, όμως ήταν από τους κορυφαίους στην αναμέτρηση και για όσο χρόνο αγωνίστηκε(σ.σ. αποχώρησε στο 4-1) με τις κινήσεις του, έκανε την διαφορά στο κέντρο. Καλοί επίσης ο Χάρης Κοπιτσής, που με το αέρινο στυλ του έκανε πολλές κούρσες από δεξιά, Τάκης Καραγκιοζόπουλος με σημαντική συμβολή στην ανάπτυξη του παιχνιδιού της ΑΕΚ, αλλά και στον ανασταλτικό τομέα και ο Λάμπρος Γεωργιάδης, που στο β μέρος κατάφερε να παραβιάσει δις την εστία του πολύ καλού τερματοφύλακα των γηπεδούχων 60χρονου Στέφανου Δοντά. Από εκεί και πέρα, σημαντικά τα τρεξίματα του Λεωνίδα Δαδίτσου στον χώρο του κέντρου και όταν έφυγε ως ..ατοβολή στην επίθεση-σε κάποιες φάσεις λειτούργησε επιπόλαια, και δεν ολοκλήρωσε το έργο του-του Θωμά Λαγινά, και του Αθανάσιου Σαρκίρη με τους δύο τελευταίους να κρατάνε τις θέσεις τους στο άκρο της άμυνας σωστά. Μεγάλη πνοή για την άμυνα η συμμετοχή του Μιχάλη Πιθαρούλη στο β΄ μέρος που οι γηπεδούχοι ήταν σαφώς νεότεροι, ενώ ο Καλεντέρογλου, στη επανεμφάνησή του, δεν απείλησε αφού δεν τροφοδοτήθηκε μέσα στην περιοχή. Φιλοτιμος, αλλά επιπόλαιος στα «τελειόματα» των φάσεων ο Λεωνίδας Χατζηκουμαντάρης, ενώ ο Μιχάλης Καρούσης, που αποχώρησε με θλάση και στα 18 τελευταία λεπτά της συνάντησης αγωνίστηκε ο Ανδρέας Καρακίδης, ήταν εγγύηση με παρτενέρ τον Απόστολο Τόσκα στο κέντρο της άμυνας

Από τους γηπεδούχους, που έδειξαν πολλά καλά στοιχεία ως ομάδα και στο β ημίχρονο χρησιμοποίησαν τους... νεαρότερους σε ηλικία άσους τους, φάνηκε η κλάση του Τάκη Χριστόπουλου, που δέσποζε στο κέντρο, αλλά και η εκτελεστική δεινότητα του 43χρονου Χρήστου Παπαδόπουλου.

Το πρώτο σουτ στον αγώνα από τον Πορφύρη στο 7΄και από εκεί και πέρα καλές φάσεις για τους «κιτρινόμαυρους» από τους Γεωργιάδη(28΄35΄63΄ 70' ) Παπαδόπουλο( 30' ), Χατζηκουμαντάρη(54) τα σουτ των οποίων είτε έφυγαν άουτ, είτε τα απόκρουσε ο πολύ καλός 60χρονος τερματοφύλακας των γηπεδούχων Στέφανος Δοντας. Και για τους γηπεδούχους στο 37΄κεφαλιά του Τσιτου σε σέντρα Χριστόπουλου έπεισε ο πολύ καλός Μάριος Αρδίζογλου, που επενέβη αποτελεσματικά και στα σουτ των Παναγιωτακόπουλου(38) Μάνου (41) στο φάουλ του Παπαδόπουλου(48), ενώ αποσόβησε την ισοφάριση στο 73΄όταν εξ επαφής απόκρουσε φάση που δημιούργησε ο Τσάτσος

Τα γκολ από τους Βαγγέλη Βλάχο(32΄αξιοποίησε συνεργασία Κοπιτσή-Γεωργιάδη και με πλασε «άνοιξε» το σκορ και στο 64' με πέναλτι που κέρδισε ο Γεωργιάδης έκανε το 1-4), Λάμπρο Γεωργιάδη(στο 46΄ και το 52' με πλασε) Νικόλαος Παπαδόπουλος (58' από κόντρα στην άμυνα της ΑΕΚ και 74' με σουτ όταν αξιοποίησε αδράνεια στην άμυνα των «κιτρινόμαυρων») και με πέναλτι του πολύ καλού Παναγιώτη Ροπόδη, που κέρδισε ο Τσάτσος

ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ(Προπονητής Κώστας Μαρίνης) Στέφανος Δοντάς, Πέτρος Μανδηλαράς, Μανώλης Αρβανίτης, Γεώργιος Αρμυράς, Τάκης Χριστόπουλος, Χρίστος Παναγιωτακόπουλος, Ευθύμιος Παναγιωτακόπουλος, Δημήτρης Σακελλαρίδης, Σταύρος Τζίτζος, Γεώργιος Μαρκόπουλος, Σταύρος Τζίτζος (αρχική ενδεκάδα), Γκότσης Χρήστος, Κωνσταντίνος Πέτρου, Δημήτριος Κοντός, Νικόλαος Βλαχονάσιος, Μαρίνης Κώστας, Τσούπρος, Βλαχονάσιος Δημήτριος, Ροπότης Παναγιώτης, Ελευθέριος Τσάτσος, Νικόλαος Παπαδόπουλος

ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΑΕΚ (Προπονητές Μιχαήλ Σιμιγδαλάς και Χρήστος Αντωνόπουλος)Μάριος Αρδίζογλου, Σεραφείμ Σοφιανίτης, Συμεών Χατζής, Μιχαήλ Καρούσης, Απόστολος Τόσκας, Δημήτριος (Τάκης) Καραγκιοζόπουλος, Στέφανος Πορφύρης, Εμμανουήλ Παπαδόπουλος, Λάμπρος Γεωργιάδης, Ευάγγελος Βλάχος, Χαρίλαος Κοπιτσής(αρχική ενδεκάδα) Λεωνίδας Δαδίτσος, Θωμάς Λαγινάς, Αναστάσιος Αγγελόπουλος, Αθανάσιος Σαρκίρης, Μιχαήλ Πιθαρούλης, Λεωνίδας Χατζηκουμαντάρης, Ανδρέας Καρακίδης, Στέφανος Καλεντέρογλου.

Με την αποστολή των παλαιμάχων της ΑΕΚ, παρόντες και οι Στυλιανός Σεραφείδης(Πρόεδρος του Συνδέσμου) Γεώργιος Καραφέσκος(αντιπρόεδρος), Ανδρέας Σταματιάδης(πρώην πρόεδρος),Νικόλαος Σεβαστόπουλος και Στυλιανός Κωνσταντινίδης(μέλη της διοικήσεως)Νικόλαος Σταθόπουλος, Άρης Τσαχουρίδης, Σταμάτης(Τάκης) Βουδούρης, Κοσμάς Πεσιρίδης, Χρήστος Αρδίζογλου, Ντανιέλ Μπατίστα και φυσικά ο Στέλιος Μανωλάς, που ανέβηκε στο Γαλάτσι για να τιμηθεί και έφυγε ...γραμμή για τα Σπάτα, αφού είχε υποχρέωση με την ομάδα U20 της ΑΕΚ, στην οποία είναι προπονητής. Παρόν επίσης και ο διοικητικός υπεύθυνος του σωματείου για τους παλαιμάχους και επίτιμο μέλος τους Κώστας Μάρκου, που μετά τον αγώνα έφυγε κατ ΄ ευθείαν για το κλειστό του ΟΑΚΑ, γιατί υπήρχε ο αγώνας μπάσκετ με τον οσφπ. Ο κυρ Κώστας μάλιστα, άκουσε και πολλά συγχαρητήρια για την αξιοπρέπεια με την οποία εκπροσώπησε την ΑΕΚ στην κατάθεση στεφάνων στη Νέα Φιλαδέλφεια, για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου

Ενδιαφέρουν και αυτά

@Μετά τα όσα έγιναν την περασμένη Κυριακή στη Ριζούπολη, ο Ανδρέας Σταματιάδης πρότεινε να αναλάβουν οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ, πρωτοβουλία, και να μιλήσουν στους εκπροσώπους των οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ για το πόσο κακό κάνουν όχι μόνο στη ομάδα, αλλά και στην ιδέα της ΑΕΚ, αντιδράσεις τους, όπως αυτές στον αγώνα με τον Αχαρναϊκό. «Δεν είναι δυνατό η ΠΑΕ να πληρώνει κάθε χρόνο σε πρόστιμα ποσό που αντιστοιχεί σε μια ή δύο μεταγραφές, η στη λειτουργία των Ακαδημιών. Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ, ήταν οι καλύτεροι στην Ελλάδα γι αυτό και η ομάδα μας ήταν αγαπητή παντού. Αυτά τα παιδιά, κάποιος πρέπει να τα ελέγξει στον παρορμητικό τρόπο αντίδρασής τους, που κάνει κακό στη ομάδα. Και εάν τους μιλήσουν οι εκπρόσωποι από την ποδοσφαιρική ιστορία της ΑΕΚ, τότε ελπίζω ότι θα καταλάβουν για ποιο λόγο δεν πρέπει να αντιδρούν έτσι και να μπαινοβγαίνουν στον αγωνιστικό χώρο, λες και είναι σπίτι τους» έλεγε μεταξύ άλλων ο Ανδρέας Σταματιάδης, που αποκάλυψε, ότι από τη στεναχώρια του, έφυγε στο ημιχρόνιο του αγώνος!

@Ευχάριστη έκπληξη για τον Κοσμά Πεσιρίδη, αλλά και τις... παλιοσειρές των παλαιμάχων της ΑΕΚ, η έλευση στο Γαλάτσι του Junior Κοσμάς , που ήλθε στο γήπεδο γύρω στις 6.30 μμ με τον πατέρα του Χριστόφορου. Ο Junior Κοσμάς Πεσιρίδης, μπορεί αρχικά να έδειξε αιφνιδιασμένος από τις τόσες πολλές παρουσίες με τις «κιτρινόμαυρες» φανέλες, όμως εξελίχθηκε έστω και για λίγο σε... μασκότ της αποστολής. Τον είχε δίπλα του ο Γιώργος Καραφέσκος και κάποια στιγμή ο εγγονός του Κοσμά Πεσιρίδη, έτρεξε να κλωτσήσει μπάλα. Και φυσικά ο ευτυχής παππούς Κοσμάς, άκουγε τα καλύτερα σχόλια για τον εγγονό του και ευχές για τον... διάδοχο του στην ΑΕΚ. Κοσμά, βλέπουμε σε μερικά χρόνια τον Junior να «κλέβει» την λάμψη σου...

@Ο Πατέρας του Στέλιου Μανωλάς, ο κυρ Νίκος, «έκλεψε» τις εντυπώσεις με την παρουσία του. τον «τσιπόλο», όπως είναι το παρατσούκλι του στα αξιώτικα. Πείραζε από την πρώτη στιγμή ο Μάκης Χατζής. Και ο γελαστός «τσιπόλος» αφού έδειξε ιδιαίτερη αδυναμία στους Σταματιάδη Καραφέσκο και Σεραφείδη, που τους ασπάστηκε με δέος, μας είπε και κάποια 'κοτσάκια' και από το γέλιο που... έπεσε, ζεστάναμε την παγωμένη ατμόσφαιρα στο γήπεδο Γαλατσίου.

@ Η επόμενη αγωνιστική δραστηριότητα των παλαιμάχων της ΑΕΚ, ορίστηκε για την προσεχή Δευτέρα, στο γήπεδο Μελισσίων, που θα γίνει αγώνας με την αντίστοιχη της ΤΕΔΕ, δηλαδή της ομάδας που αποτελούν εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης στο Νομό Αττικής

@Σε ειδική εκδήλωση που θα γίνει τη προσεχή Τρίτη στο μαγαζί του Φάνη Τσαούση στη Νέα Φιλαδέλφεια οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ, θα προσφέρουν στον Κώστα Νεστορίδη ένα πίνακα ζωγραφικής που φιλοτέχνησε ο Σπύρος Αγγελόπουλος

Keywords
ΑΕΚ, φωτο, ποδοσφαιρο, προσφορες, γκολ, οσφπ, πανιωνιος, μνήμη, στυλ, δις, συμμετοχή, αρης, οακα, νέα, ελλαδα, junior, κινηση στους δρομους, ολυμπιακος, σταυρος δημας, αδωνις γεωργιαδης, Καλή Χρονιά, Θόδωρος Αγγελόπουλος, αγγελοπουλος, Τελετή Λήξης, γιωργος αγγελοπουλος, μνήμη, γηπεδα, ευχες, θλαση, καριερα, κοντρα, μπασκετ, οακα, οσφπ, αγαπη, αδρανεια, αδυναμια, αμυνα, αξιζε, αξιοπρεπεια, απιστευτα, απλα, αρβανιτης, ατμοσφαιρα, ατυχημα, βλαχος, βλεμμα, γκολ, γεγονος, γειτονια, γελιο, γινει, γηπεδο, δεος, δευτερα, δυναμη, δις, εγινε, εγγυηση, ειπε, εμμανουηλ, επτα, επιτυχια, εστια, ευθυμιου, εφυγε, ζωη, ζωης, ιδεα, ηλικια, ηρωες, θωμας, διαφημιση, ημιχρονο, καμερες, λαμψη, λειτουργια, λεωνιδας, λογο, μηνες, μοιρα, μικρο, νευρα, νικο, ομαδα, παντα, οδηγος, οικογενεια, παιδια, πειρατες, πιτας, πνοη, σαλονια, σεντρα, σιγουρο, συγχαρητηρια, συμμετοχή, σπατα, σπιτι, στιγμα, στυλ, σχολια, τιμη, τριτη, φαιδων, φαουλ, φυσικα, χατζης, χαιρομαστε, χρηστος, χριστος, κωνσταντινος, αγωνας, βηματα, δημητρης, φιλοι, χωρα, junior, κλειστο, κομματι, καρδιες, κωστας, κυριακη, ομαδες, ορχηστρα, παιχνιδι, σπυρος, θεσεις, υγειας, θωμα
Τυχαία Θέματα