Οι οργανωμένοι της ΑΕΚ για τη Βασίλισσα

14:37 4/9/2012 - Πηγή: AEK365

Την άποψη του συνδεσμιακού κινήματος σχετικά με την απόφαση συμμετοχής της μπασκετικής ΑΕΚ στο πρωτάθλημα της Β' εθνικής κατέγραψε σε δημοσίευμά της η εφημερίδα «Ωρα των Σπορ»:

Τι δήλωσε ο ηγέτης της ORIGINAL 21 Δημήτρης Χατζηχρήστος: "Προφανώς συμφωνώ", ήταν η απάντησή του. Για το αν θα στηρίξουν εμπράκτως, ήτοι και με την παρουσία τους την ομάδα μπάσκετ τα μέλη του κορυφαίου

συνδεσμιακού κινήματος ο Χατζηχρήστος απάντησε: "Ρωτήστε τους άλλους. Όχι εμάς". Για τις κινήσεις της πλευράς Αλεξίου: "Εμείς στηρίζουμε απόλυτα". Τέλος, έστειλε μήνυμα στον κόσμο με αφορμή τα προβλήματα στην ΠΑΕ: "Όλοι πρέπει να αφυπνιστούν. Η ΑΕΚ βρίσκεται στο φάσμα της διάλυσης. Ο μόνος που μπορεί να το σταματήσει, είναι ο κόσμος. Όσο δεν το αντιλαμβάνεται, η ΑΕΚ θα κατρακυλάει. Δυστυχώς, οι σωτήρες μας τελείωσαν. Ο μόνος σωτήρας, που είναι και διαχρονικός, είναι ο κόσμος, γιατί αυτός δεν κοιτάει να βγάλει από την ΑΕΚ".

Τί δήλωσε ο Νίκος Γεωργαντζόγλου στην "ΩΡΑ των σπορ": "Στο πρώτο σκέλος, εμείς δεν συμφωνούμε. Για αυτό και ασχοληθήκαμε πέρυσι με το μπάσκετ, για να μην πέσει η ομάδα και άλλη κατηγορία και για μία νίκη, δεν ανεβήκαμε στην Α1. Στο δεύτερο σκέλος, εμείς σαν σύνδεσμος στηρίζουμε την ΑΕΚ σε όλα τα αθλήματα, οπότε οπαδικά θα είμαστε στο γήπεδο. Θα στηρίξουμε, είτε με την αγορά διαρκείας, είτε με την παρουσία μας στο γήπεδο. Σίγουρα έγιναν πολύ καλές κινήσεις. Μας χαροποίησε το γεγονός ότι οι Φαλέκας, Σιαμανδούρας, Δέσπος και Τζόλος θα συνεχίσουν στην ομάδα. Φτιάχτηκε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό σύνολο. Ναι μεν δεν έμειναν τα περσινά αστέρια της, αλλά η ομάδα είναι πολύ καλή για Β' Εθνική".

Τί δήλωσε για λογαριασμό του "Πατήσια Club" ο Λεωνίδας Ρέστης: "Δεν συμφωνούμε. Μπορεί να φαντάζει ως ευνοϊκό ως σενάριο, το ότι σβήστηκαν τα χρέη, αλλά αν κάνουμε αναδρομή στο παρελθόν και δούμε ότι η ΑΕΚ ήταν πρωταθλήτρια Ελλάδας, με μία σοβαρή διοίκηση και πρωταγωνιστούσε και δούμε επίσης, τι μεσολάβησε για να φτάσουμε να είμαστε και ευχαριστημένοι με το να σβηστούν τα χρέη, τότε αυτά τα πράγματα είναι μυστήρια. Είμαστε ΑΕΚ. Δεν είμαστε... Καλλιθέα. Δεν μπορεί η ομάδα που έμαθε τους Έλληνες τι σημαίνει μπάσκετ, να παίζει στη Β' Εθνική και να είμαστε και ευχαριστημένοι. Πώς θα κάνουμε την ΑΕΚ ξανά πρώτη; Με... κουκιά; Ο σύνδεσμος ασχολείται με όλα τα τμήματα της ΑΕΚ, γιατί πάνω από όλα, είμαστε ΑΕΚ. Τώρα, το ότι δεν μας αρέσουν πολλά από αυτά που γίνονται, είναι ένα άλλο ζήτημα. Θα συνεχίσουμε να μαχόμαστε, να λέμε αλήθειες στον κόσμο και να κάνουμε σκληρή κριτική σε αυτούς που θέλουν την ΑΕΚ μικρή".

Τί δήλωσε για λογαριασμό των "Defenders" ο Γιώργος Μποφίλιος: "Δεν συμφωνούμε, αλλά είναι αναγκαίο κακό αυτό που έγινε. Ας ελπίσουμε ότι ήταν μια καλή κίνηση, για να ξεκαθαρίσουμε με τα χρέη. Ελπίζω να ανέβουμε σε δύο χρόνια στην πρώτη κατηγορία. Βεβαίως και θα στηρίξουμε. Βέβαια είμαστε απογοητευμένοι που η μοναδική ομάδα που έχει πάρει ευρωπαϊκό, μόνο με Έλληνες παίκτες, βρίσκεται στη Β' Εθνική. Ωστόσο, θα την ακολουθήσουμε όμως και στα

Keywords
Τυχαία Θέματα