Οι οδηγίες του Δέλλα και ο ''άρρωστος'' με την ΑΕΚ Τίγρης

09:33 14/8/2013 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Τις δηλώσεις του προέδρου του ΤΑΪΠΕΔ, Στέλιου Σταυρίδη, για τον Μελισσανίδη έχει πρώτο θέμα η εφημερίδα: "Μόνο η ΑΕΚ τον νοιάζει", είπε ο Σταυρίδης. Για την προετοιμασία τονίζεται: "Ο Δέλλας συμμετείχε ο ίδιος στην άσκηση αμυντικής τακτικής, "παραδίδοντας" μάθημα στους παίκτες του για το πως να κάνουν άμυνα ενώ είπε σε όλους πως η σεζόν θα βασιστεί στο τρίπτυχο: "Κοντρόλ, πάσα, τρέξιμο".

SPORTDAY

Για το πρώτο τεστ

της ΑΕΚ κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της στο Πήλιο, γράφει η εφημερίδα: "Πρεμιέρα στα φιλικά στο Πήλιο κόντρα στο Διμήνι". Για τα μεταγραφικά αναφέρεται ότι η Ένωση θα προχωρήσει σε τρεις ακόμα προσθήκες: "Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο αριθμός των επόμενων μεταργαφικών αποκτημάτων έχει αποφασιστεί από τους ιθύνοντες του συλλόγου.

Δεν έχει, όμως, ξεκαθαρίσει η αναλογία. Δηλαδή, αν θα υπάρξουν δύο προσθήκες στην άμυνα και μία στην μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας ή το αντίθετο.

Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με όσα έχει δείξει ο Τραϊανός Δέλλας στην προετοιμασία της Ένωσης στο Πήλιο, προτεραιότητα για εκείνον αποτελεί η ομοιογένειας της ομάδας μέσω της σωστής ανάπτυξης και της... κόντρας επιθετικών-αμυντικών.

Αυτό φάνηκε, άλλωστε, και στη χθεσινή προπόνηση της ΑΕΚ, με τον 37χρονο προπονητή να δίνει έναν «μπούσουλα» στους παίκτες του όσον αφορά την σωστή ανάπτυξη της ομάδας, μετά το ζέσταμα χώρισε τους παίκτες στις άκρες του γηπέδου και δούλεψαν πάνω στις μεταβιβάσεις".

LIVE SPORT

Για τα μαθήματα "ακορντεόν" του Δέλλα προς τους παίκτες του όσον αφορά την αμυντική τακτική κάνει λόγο η εφημερίδα, αναφέροντας τα όσα τονίζει ο προπονητής στις προπονήσεις.

GOAL

Οι δηλώσεις του Σταυρίδη για τον Μελισσανίδη, αλλά και τα όσα έλεγε για την ΑΕΚ ο Τίγρης, ακόμα και στο περιθώριο των υπογραφών για τον ΟΠΑΠ είναι πρώτο θέμα για το Goal σήμερα "Το γήπεδό μας δεν θα μοιάζει με κανένα στον κόσμο. Είναι όνειρο ζωής", έλεγε ο Τίγρης.

Keywords
Τυχαία Θέματα