Οι λόγοι αποκλεισμού των Βάργκας, Καφέ

14:11 6/1/2012 - Πηγή: AEK365

Εντύπωση προκάλεσε ο αποκλεισμός των Φαμπιάν Βάργκας και Παντελή Καφέ, αν και αμφότεροι είναι υγιείς, από την αποστολή για τον αγώνα με το Λεβαδειακό. Ωστόσο, υπάρχει εξήγηση στις δύο αυτές περιπτώσεις που ανάγκασαν τον Νίκο Κωστένογλου να τους αφήσει στην Αθήνα. Συγκεκριμένα, ο Βάργκας μετά από κουβέντα που είχε με τον προπονητή αποφασίστηκε να μείνει εκτός από το συγκεκριμένο παιχνίδι ώστε να είναι 100% έτοιμος στο επόμενο. Ο Βάργκας

από την ημέρα που γύρισε από τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές του ακολουθεί ένα ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης και ακόμα δεν είναι στο επίπεδο που ήταν πριν. Επειδή πολλά ακούγονται, ο αποκλεισμός του Κολομβιανού δεν έχει να κάνει με οικονομικό θέμα, καθώς μόλις χθες μπήκαν στον λογαριασμό του 7.500 ευρώ.

Όσον αφορά τον Καφέ, ο αποκλεισμός του έχει να κάνει καθαρά με αγωνιστικά κριτήρια. Ο Κωστένογλου είναι απογοητεύμενος από την κατάσταση στην οποία βρίσκεται, δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένος από τη συμμετοχή του Καφέ στα τελευταία 15 λεπτά στο ματς με τη Δόξα και στην ουσία του... χτυπά καμπανάκι, εν όψει της συνέχειας.

Keywords
Τυχαία Θέματα