Οι κλήσεις της εθνικής χάντμπολ

18:33 1/10/2012 - Πηγή: AEK365

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα προετοιμάζεται ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων της (30/11-2/12) για τα προκριματικά του παγκοσμίου πρωταθλήματος του 2013 με αντιπάλους Σλοβακία, Φινλανδία και Ελβετία.

Οι 22 αθλήτριες που κάλεσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Σωκράτης Βακάλης είναι οι: Χρυσή Μαρία, Χρονοπούλου Χρύσα, Μαυρογεώργη Νίκη, Παπανικολάου Φραγκούλα, Τσακάλου Λαμπρίνα, Κοτσαμπουικίδου Ρούλα (Νέα Ιωνία), Χατζηπαρασίδου Μαρία, Παπαδοπούλου Μαρία, Παρασκευαϊδου Βαρβάρα (Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών), Βαφειάδου

Κατερίνα, Στρατάκη Αθανασία, Νούλα Μυρτώ, Προκοπίδου Ελένη (ΠΑΟΚ), Δημητρίου Σοφία, Μάστακα Ελισάβετ (Πρωτοπόροι), Γραμματικού Μαρία, Στασινού Μαρία, Συκιωτάκη Εμμανουέλα (ΓΑΣ Καματερού), Ζυγούρη Αγνή (ΑΟΑ Καστοριάς), Λέκκα Ασπασία (ΑΟ Ιωαννίνων), Ευαγγελίδου Ελένη (ΑΣΕ Ορμή), Ξανθοπούλου Κων/να (Παναθλητικός).

"Συνεχίζεται ο προγραμματισμός μας"

Ο ομοσπονδιακός προπονητής επισήμανε: "Είμαστε ευτυχείς που καταφέραμε σε αυτή την πολύ δύσκολη οικονομική συγκυρία να πραγματοποιήσουμε αυτό το καμπ. Θέλω να ευχαριστήσω τον ειδικό γραμματέα της ΟΧΕ κ. Δημήτρη Σταυρακάκη που βοήθησε τα μέγιστα, καθώς και τον Δήμο Καρπενησίου για την αρωγή και την συμπαράσταση του.

Συνεχίζεται ο προγραμματισμός μας, καθώς θέλουμε να βρισκόμαστε ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Τα φιλικά παιχνίδια είναι πολύ χρήσιμα, διότι μέσα από αυτά χτίζεται μία ομάδα. Η Ρουμάνικη σχολή είναι πολύ δυνατή και περιμένουμε δύο ανταγωνιστικά ματς. Περιμένουμε τα κορίτσια να είναι λίγο κουρασμένα, από την προετοιμασία των ομάδων τους. Αυτό που μας ενδιαφέρει στην παρούσα φάση είναι η εμπέδωση της τακτικής μας συμπεριφοράς και όχι η μέγιστη ατομική απόδοση, κάτι που θα μας απασχολήσει στα επίσημα ματς".

Keywords
Τυχαία Θέματα