Οι «φτωχικές» διακοπές του Λιάπη στη Μαλαισία παρέα με αιθέρια υπάρξη (ΦΩΤΟ/VIDEO)

12:27 23/12/2013 - Πηγή: AEK365

Ο πρώην υπουργός Μιχάλης Λιάπης φαίνεται ότι θέλησε να πνίξει τον πόνο του μετά τη σύλληψή του για οδήγηση χωρίς δίπλωμα και με πλαστές πινακίδες και να τιμωρήσει τον εαυτό του γι' αυτό... αυτοεξορίστηκε στη μακρινή Μαλαισία.

Εκεί, διάλεξε ένα τυχαίο κατάλυμα στην Κουάλα Λουμπούρ, το οποίο τυχαίνει να είναι το πεντάστερο Sheraton και να ξεχάσει τα βάσανά του με τις υπηρεσίες του ξενοδοχείου, όπως το μασάζ, το κέντρο ευεξίας και την τεράστια πισίνα που προσφέρει.

Πάντως ο πρώην υπουργός Μεταφορών είχε να διαλέξει ανάμεσα σε ποικιλία από σουίτες για τη διαμονή του

στο πολυτελές ξενοδοχείο στην Κουάλα Λουμπούρ.

Τα δωμάτια στο «Sheraton» ξεκινούν από μόλις 200 ευρώ τη βραδιά στην περίοδο των εορτών και είναι μία deluxe σουίτα 84 τετραγωνικών μέτρων με δύο μπάνια, τηλεόραση 40 ιντσών, ακόμα και walk-in ντουλάπα! Φυσικά υπάρχουν και πιο ακριβές επιλογές για τους λάτρεις της χλιδής που έχουν και το αντίστοιχο πορτοφόλι.

Μάλιστα, ο φακός της εφημερίδας «Real News» απαθανάτισε το... δράμα του πρώην υπουργού ο οποίος φαίνεται να γευματίζει με βαριά καρδιά φυσικά με μια αιθέρια ύπαρξη.

Όταν δημοσιογράφος του Mega προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον κ. Λιάπη στο ξενοδοχείο που μένει, η κοπέλα που απάντησε στο τηλέφωνο του δωματίου του, είπε πως ο Μιχάλης Λιάπης είναι στο ντουζ, ενώ η απάντηση της ρεσεψιόν ήταν πως ο κ. Λιάπης ζήτησε να μην τον ενοχλήσει κανείς γιατί είναι αργά.

*Στο βίντεο δείτε το... φτωχικό ξενοδοχείο που διαμένει ο Λιάπης.

Keywords
Τυχαία Θέματα