Οι επιλογές του Κόντε για την επίθεση

12:12 27/7/2012 - Πηγή: AEK365

Από χθες η Γιουβέντους έχει διαγράψει από την λίστα της το όνομα του Στέφαν Γιόβετιτς με την Φιορεντίνα να λέει "όχι" στα 25 εκατομμύρια ευρώ για τον Μαυροβούνιο επιθετικό και έτσι ο Αντόνιο Κόντε στρέφεται στις άλλες τρεις περιπτώσεις επιθετικών.

Πρώτη προτεραιότητα για την Γιουβέντους πλέον αποτελεί η απόκτηση του Ρόμπιν Φαν Πέρσι με τον Ολλανδό να έχει ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται να ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Άρσεναλ που λήγει το 2013. Η ομάδα του Λονδίνου ζητά 25 εκατομμύρια ευρώ με την Γιουβέντους να εμφανίζεται πρόθυμη να δώσει μέχρι 18 εκατομμύρια ευρώ.

Σε περίπτωση που "ναυαγήσει" του Φαν Πέρσι, η Γιουβέντους θα στραφεί στον Έντιν Τζέκο της Μάντσεστερ Σίτι. Ο Βόσνιος επιιθετικός δεν έχει βρει τον χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε στην πρωταθλήτρια Αγγλίας ωστόσο δύσκολα θα παραχωρηθεί μιας και ο Ρομπέρτο Μαντσίνι έχει δηλώσει πως τον χρειάζεται.
Η τρίτη εναλλακτική επιλογή του Κόντε για την επίθεση της Γιουβέντους είναι ο Τζιαμπάολο Πατσίνι ο οποίος είναι θέμα χρόνου να αποχωρήσει από την Ίντερ.

Keywords
Τυχαία Θέματα