Οι δύσκολες στιγμές του Γεωργιάδη

11:20 15/2/2013 - Πηγή: AEK365

Μετά την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο τον Ιανουάριο, ο Γιώργος Γεωργιάδης τέθηκε ξανά εκτός μάχης λόγω των ενοχλήσεων στο πέλμα με τον ίδιο να παραδέχεται πως περνά δύσκολες στιγμές καθώς για 3η φορά την εφετινή σεζόν αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα.

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "ΣΠΟΡ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ", ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ τόνισε: "Δεν μπορώ να αρνηθώ ότι περνώ δύσκολες στιγμές. Το πρόβλημα τραυματισμού στο πέλμα του ποδιού μου έχει παρουσιαστεί όχι μια και δυο, αλλά τρεις φορές από την έναρξη της εφετινής σεζόν. Το χειρότερο από όλα είναι πως εξαιτίας των επιπλοκών, είχα πόνους και στον αστράγαλο, και για σχεδόν ένα μήνα δυσκολευόμουν ακόμη και να πατήσω το πόδι μου. Στεναχωριέμαι για τον επιπλέον λόγο ότι φέτος ήθελα να δώσω το κάτι παραπάνω στην ομάδα, αλλά αυτός ο τραυματισμός με έχει φέρει πολύ πίσω.
Από την άλλη, σκέφτομαι ότι το ποδόσφαιρο δεν έχει μόνο χαρές, αλλά και λύπες και κακοτυχίες. Μετά από όλα όσα έχω περάσει, είμαι πεπεισμένος πως θα είναι καλύτερο να καθυστερήσει και άλλο η επιστροφή μου στο κανονικό πρόγραμμα μέχρι να αισθανθώ 100% καλά, παρά να επιστρέψω εσπευσμένα, χωρίς να έχω ξεπεράσει απόλυτα τις ενοχλήσεις μου. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα για έναν ποδοσφαιριστή να επιστρέφει στην αγωνιστική δράση και μετά να μένει και πάλι μακριά από την δράση. Αυτό συνέβη και με εμένα μετά τον αγώνα την Τούμπα με τον Ατρόμητο, αφού στην συνέχεια οι πόνοι έκαναν και πάλι την εμφάνιση τους. Τι να πω; Ελπίζω ότι μέσα από αυτή την ταλαιπωρία να βγω πιο δυνατός".

Keywords
Τυχαία Θέματα