Οι ασυγκράτητοι και τα... νιάτα

12:14 21/9/2014 - Πηγή: AEK365

Ώρα των Σπορ: Δεν κρατιούνται. Περίμεναν όλοι, πως και πώς να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, ξενέρωσαν με την αναβολή και τώρα υπάρχει αποφασιστικότητα για να την... πληρώσει ο Πανθρακικός την Τετάρτη. Αυτά έλεγαν χθες στα Σπάτα οι παίκτες του Δέλλα: Πάμε να κερδίσουμε, να τελειώσουμε με την πρόκριση από την Κομοτηνή. Δεν αρκεί να το λέμε ότι δεν είμαστε ομάδα Β' Εθνικής, πρέπει και να το δείξουμε.

Μάτια «καρφωμένα» στο μέλλον.

Δέλλας, Ζήκος και Μολοβάνοβιτς, είδαν χθες την Κ20 να κερδίζει την Καλλιθέα (2-0).

Η Βασίλισσα επιστρέφει στο ΟΑΚΑ... εκεί όπου κατέκτησε τον τίτλο του 2002. Από 50 ευρώ ξεκινούν τα διαρκείας που τέθηκαν στην κυκλοφορία. Αναλυτικά στην «Ώρα» το καθεστώς που ισχύει. Πρωτοφανής οργασμός στην Ένωση, ώστε να παρουσιαστεί πανέτοιμη στο πρωτάθλημα. Φιλική νίκη (88-71) επί του Φάρου στο Κερατσίνι.

Sportday: Μπήκαν και «έδεσαν». Η «SD» παρουσιάζει τα κατορθώματα των «νέων» της Ένωσης και όσα της έχουν δώσει στα πρώτα παιχνίδια.

Goal: Στο... θρανίο. Ο Δέλλας τοποθέτησε στη δεύτερη ενδεκάδα σχήμα με τρεις κεντρικούς αμυντικούς για να εγκληματήσει τους βασικούς.

Live Sport: Το νέο αίμα του Δικεφάλου. Ποιοι είναι οι 6 πιτσιρικάδες που έχουν ξεχωρίσει, τα υπέρ και κατά, άγνωστα στοιχεία.

Keywords
Τυχαία Θέματα