Οι Άραβες και οι Έλληνες

09:21 2/12/2011 - Πηγή: AEK365

SPORTDAY

Για Άραβες που θέλουν να πάρουν την ΑΕΚ κάνει λόγο η εφημερίδα! Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας τονίζεται ότι ο Αδαμίδης ενημέρωσε τον Νοτιάς ότι ο άνθρωπος που "μπορεί να αλλάξει την ιστορία της ομάδας", έρχεται από την Ασία! Συγκεκριμένα η SD γράφει: "Η ΑΕΚ ως γνωστόν είχε στείλει το μήνυμα ότι ψάχνει επενδυτή σε όποιον θεωρούσε πως είχε τη δυνατότητα να βρει λύση. Τις δύο τελευταίες ημέρες

προέκυψαν τρεις διαφορετικές εκδηλώσεις ενδιαφέροντος. Η μία από αυτές είναι πιο σοβαρή. Αυτή για την οποία μιλά ο Αδαμίδης. Μία πρόταση που μετέφερε Έλληνας εκπρόσωπος (όχι μάνατζερ) του επιχειρηματίας. Ο εκπρόσωπος που ο Αδαμίδης είπε πως θα είναι σήμερα στη Γ.Σ. για να παρουσιάσει το πώς ακριβώς σκέφτεται την προοπτική επένδυσης της ΑΕΚ. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο ενδιαφερόμενος είναι όντως μια σοβαρή υποψηφιότητα. Λέγεται πως δεν είναι από την Ευρώπη, αλλά Άραβας. Οι συζητήσεις, παρά την αισιοδοξία Αδαμίδη είναι σε πρώιμο στάδιο". Επιπλέον η εφημερίδα γράφει για σενάριο που θέλει έναν Ρώσο επιχειρηματία να δείχνει από χθες ζωηρό ενδιαφέρον, αλλά και για έναν Έλληνα εφοπλιστή που είναι έτοιμος να αγοράσει την ΠΑΕ, ωστόσο ο συγκεκριμένος δύσκολα θα κάνει κάτι σήμερα, αφού θεωρεί πως το ενδιαφέρον της τελευταίας στιγμής (καθώς δεν εμπιστεύεται τον Αδαμίδη) είναι κίνηση τακτικής.
Σχολιάζοντας το χθεσινό αγώνα η εφημερίδα γράφει πως η ΑΕΚ "ήθελε, ήταν μαχητική, δημιούργησε ευκαιρίες, αλλά εν τέλει ηττήθηκε".

GOAL

Για χοντρό τζόγο και παιχνίδια τακτικής κάνει λόγο το Goal, σχετικά με τα διοικητικά δρώμενα στην ΑΕΚ. Συγκεκριμένα η εφημερίδα τονίζει ότι "ο Αδαμίδης υποστηρίζει πως βρήκε Έλληνα επενδυτή που θα εκπροσωπηθεί από μεγάλο δικηγορικό γραφείο στη σημερινή Γ.Σ.. Εφοπλιστή με 10 εκετ. ευρώ έχει έτοιμο η πλευρά των ιστορικών παραγόντων που θεωρούν πως ο πρόεδρος της ΑΕΚ μπλοφάρει! Για υπηρεσιακή διοίκηση ενός μήνα συζητούσε χθες ο Νοτιάς". Σχετικά με τον χθεσινό αγώνα η εφημερίδα τονίζει η ΑΕΚ "γράφει αρνητική ιστορία στην Ευρώπη, αφού ούτε χθες έφτανε το πάθος στην ΑΕΚ να πάρει βαθμό, χάνοντας από την Άντερλεχτ".

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Θετικό μήνυμα, ενόψει της σημερινής ΓΣ βγάζει προς τα έξω η εφημερίδα τονίζοντας: "Σώζεται η ΑΕΚ με ισχυρή λύση"! Στο ρεπορτάζ της η ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ γράφει: "Γνωστός Έλληνας δικηγόρος καταθέτει σήμερα στη Γ.Σ. επίσημα το ενδιαφέρον επενδυτή από τη χώρα μας που μπορεί να σηκώσει το βάρος της ΑΕΚ. Πάνε για deal που είναι πολύ πιθανό να περιλαμβάνει και τη Sabanci Holding που θέλει να μπει στην Ένωση ακόμη και σε κοινοπραξία με τον ντόπιο επενδυτή. Πιθανό σήμερα να ζητηθεί προθεσμία για οικονομικό έλεγχο της ΠΑΕ".
Επίσης η εφημερίδα γράφει και ο όνομα του Έλληνα εφοπλιστή Θόδωρου Βενιάμη, συμπληρώνοντας πως "δεν φαίνεται να έχει κάποια εξέλιξη".

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ

Για χρήματα και πιο συγκεκριμένα 10 εκατ. ευρώ είναι έτοιμος να βάλει ο νέος υποψήφιος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ σύμφωνα με την εφημερίδα. Στο ρεπορτάζ της τονίζει: "Ρήτρα εμπιστευτικότητα ζητήθηκε από τ

Keywords
Τυχαία Θέματα