«Οι αποδοκιμασίες δεν θα κρίνουν το μέλλον μου»

15:29 15/5/2013 - Πηγή: AEK365

Στην ρεβάνς για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου, ο Σεσκ Φάμπρεγας αποδοκιμάστηκε από τους φίλους της Μπαρτσελόνα με τον ίδιο πάντως να υποστηρίζει πως οι αποδοκιμασίες είναι μέρος του παιχνιδιού και πως δεν πρόκειται να κρίνουν το μέλλον του στην ομάδα.

Σε δηλώσεις του ο Ισπανός μέσος της Μπαρτσελόνα τόνισε: "Νιώθω πως είμαι ένας σημαντικός παίκτης για την ομάδα. Οι αποδοκιμασίες που ακούστηκαν σε κάποιους αγώνες, είναι μέρος του παιχνιδιού. Κάποιες φορές σε επευφημούν, κάποιες σε αποδοκιμάζουν. Είναι λογικό αυτό, αλλά δεν κρίνει το μέλλον ενός παίκτη. Τουλάχιστον

δεν κρίνει, δεν επηρεάζει το δικό μου μέλλον. Δεν σκέφτομαι να αποχωρήσω από την Μπαρτσελόνα και όσα λέγονται είναι ψέματα. Θα είμαι και του χρόνου στην ομάδα".
Για την εφετινή χρονιά της Μπαρτσελόνα, ο Σεσκ Φάμπρεγας δήλωσε: "Μπορεί να χάσαμε το Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και το Κύπελλο Ισπανίας, όμως καταφέραμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και αυτό δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητο. Για μένα, μάλιστα, που είναι το πρώτο πρωτάθλημα που κατακτώ αποκτά ιδιαίτερη αξία. Ήμαστε καλύτεροι από όλους και το πήραμε δίκαια. Μένει να φτάσουμε τους 100 βαθμούς και να ολοκληρώσουμε με τον καλύτερο τρόπο το πρωτάθλημα".

Keywords
Τυχαία Θέματα