Οι άδειες για το Ναό και οι μεταγραφές

10:22 8/3/2014 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Τα επόμενα βήματα για το γήπεδο έχει κεντρικό θέμα σήμερα η ΩΡΑ γράφοντας:
"Ναι, από ΥΠΕΚΑ και... τρένο προς τις άδειες. Αμέσως μετά κατατίθεται και ψηφίζεται από την Βουλή και ακολουθούν άδειες και... μπουλντόζες". Μέσα στα προσεχή 24ώρα (εκτιμάται ως την Τρίτη) η νομοθετική ρύθμιση φεύγει από το ΥΠΕΚΑ,

που από τη στιγμή που άναψε το πράσινο φως, θα περάσει πολύ πιο γρήγορα και από τα Υπουργεία Πολιτισμού και Αθλητισμού, Εσωτερικών και Οικονομικών... Το έχει πάρει εντελώς πάνω του και τρέχει το θέμα της εμπορικής ονομασίας ο Μελισσανίδης, που μόνο και μόνο με το κύρος του, αλλά και το πρότζεκτ της Αγιά Σοφιάς έχει μαγνητίσει ενδιαφερόμενους απ' όλο τον πλανήτη"


SPORTDAY

Για τον Δημήτρη Παπαδόπουλο που φέτος "ψήνεται" να έρθει στην ΑΕΚ γράφει η εφημερίδα. Αναλυτικά:
"Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζεται ο σχεδιασμός της ΑΕΚ για την επόμενη σεζόν, η οποία θα την βρει στη Football League και έχει ως στόχο να ανέβει... αέρα στη Σούπερ Λίγκα.

Το πλάνο της «Ένωσης» προβλέπει την ενίσχυση σε κάθε θέση του ρόστερ, ώστε να μην αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα στην υλοποίηση του στόχο τους.

Στην άμυνα υπάρχει ο Τσιρίλο που μπορεί να προσφέρει από την εμπειρία του σε νεαρούς παίκτες, όπως οι Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος και Σαρρής.

Στη μεσαία γραμμή μεγάλος στόχος είναι ο Κατσουράνης, ένας παίκτης που μπορεί να δώσει βοήθειες και να μάθει τη θέση στους πιο νέους χαφ.

Για την επίθεση το βάρος έχει δοθεί στην περίπτωση του Δημήτρη Παπαδόπουλου. Ο διεθνής επιθετικός πραγματοποιεί και φέτος εξαιρετική χρονιά, όμως το πρόβλημα είναι ότι δεσμεύεται με έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο με τον Ατρόμητο. Για αυτό ο «Δικέφαλος» χρειάζεται να διαπραγματευτεί με τους Περιστεριώτες, με τον παίκτη να φέρεται να είναι θετικός στο ενδεχόμενο να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα.

Η τελευταία επαφή που υπήρξε ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον «Παπ» ήταν το περασμένο καλοκαίρι, όταν ο ποδοσφαιριστής είχε αρνητική ευγενικά την πρόταση του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Τα δεδομένα, όμως, με τη συμμετοχή της ομάδας στη Β' Εθνική και στην «Ένωση» είναι διατεθειμένοι να ξεπεράσουν το εμπόδιο του Ατρομήτου και να τον εντάξουν στο δυναμικό τους"

LIVE SPORT

Στην αποκάλυψη πως η ΑΕΚ προχώρησε σε χορηγική συμφωνία και για το προπονητικό κέντρο στα Σπάτα, φέρνει στο φως η εφημερίδα: "Σούπερ deal και στα Σπάτα. Χορηγία 500.000 ευρώ για το προπονητικό έκλεισε ο Μελισσανίδης (και) για τη σεζόν 2014-15".


GOAL

Το θέμα του γηπέδου έχει κεντρικό θέμα σήμερα η εφημερίδα στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ, τονίζοντας πως "παρουσιάζει τις σκέψεις του Μελισσανίδη για την Αγιά Σοφιά, τη σιγουριά για την αδεια, την ανησυχία για τα χρήματα και το plan b. "Αυτό το έργο θωρακίζει την ΑΕΚ ακόμα και χωρίς Μελισσανίδη", λέει στους συνεργάτες του". Συγκεκριμένα η εφημερίδα τονίζει:
ΑΕΚ υποδέχεται αύριο τον Ηρόδοτο στο ΟΑΚΑ, αλλά ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα... παίξει μπάλα την επόμενη εβδομάδα. Το αφεντικό της Ενωσης έχει στραμμένο το ενδιαφέρον του σε τρία μέτωπα, περιμένοντας άμεσες εξελίξεις που αφορούν την κατασκευή του νέου γηπέδου.

Η πρώτη και η πιο σημαντική έχει να κάνει με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Οι «κιτρινόμαυροι» ελπίζουν ότι θα εγκριθεί άμεσα η νέα άδεια λειτουργίας του γηπέδου, με τη ΓΓΑ να έχει όλους τους απαραίτητους φακέλους και να απομένει το τυπικό της ανακοίνωσης.

Η δεύτερη αφορά τη νομοθετική ρύθμιση. Στην ΑΕΚ περιμένουν την υπογραφή του ΥΠΕΚΑ, του Γιάννη Μανιάτη, ώστε να ξεκινήσει η διαδρομή της νομοθετικής ρύθμισης προς τους συναρμόδιους υπουργούς και να τεθεί προς ψήφιση στη Βουλή πριν από τις δημοτικές εκλογές, καθώς τότε η Βουλή θα κλείσει όπως ορίζει ο νόμος.

Τέλος, την ερχόμενη Τετάρτη θα ξεκινήσει επίσημα η διαδικασία αγοράς των μετοχών από τον κόσμο της Ενωσης εν όψει της αναμενόμενης αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου. Η εν λόγω διαδικασία δεν είναι άμεσης πρωτεραιότητας, καθώς θα ολοκληρωθεί στις 24 Ιουνίου, τρεις μήνες μετά.

Ολο το ενδιαφέρον του κόσμου της Ενωσης έχει στραφεί στα τρία συγκεκριμένα μέτωπα. Είναι αυτονόητο, βέβαια, ότι άπαντες περιμένουν τον Δέλλα και τους παίκτες του να επιστρέψουν στις καλές εμφανίσεις, να προσφέρουν θέαμα την Κυριακή και να μη δυσαρεστήσουν κανένα. Εξάλλου, το ΟΑΚΑ θα έχει και πάλι κόσμο μετά από περίπου 2 μήνες, λόγω της τιμωρίας των δύο αγωνιστικών".

Keywords
Τυχαία Θέματα