Οι 4 επιλογές του Ζαρντίμ για στόπερ

09:02 1/8/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ από την πρώτη στιγμή έχει ζητήσει την απόκτηση ενός έμπειρου κεντρικού αμυντικού που θα βοηθήσει και τους Μανωλά, Παπάζογλου και στην διοίκηση έχουν μπει στην τελική ευθεία για το θέμα αυτό με τέσσερις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών να έχουν ξεχωρίσει.
Η πρώτη από αυτές είναι εκείνη του Ονιέγου της Σπόρτινγκ Λισαβόνας με το κασέ του Αμερικανού να μην θεωρείται απαγορευτικό για τα δεδομένα του Ολυμπιακού. Από την ισπανική αγορά έχουν ξεχωρίσει οι περιπτώσεις του Ματάισεν,

που όμως δεν έχει αποφασίσει αν θα φύγει από την Μάλαγα, και του Μαρτσένα ο οποίος μετά τον υποβιβασμό της Βιγιαρεάλ βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας. Όσο για τον Ροντρίγκο Γκονζάλεθ, η περίπτωση του απομακρύνεται καθώς θα πάει στην Σαν Λορέντζο.
Τέλος υπάρχει και η περίπτωση του Αργεντινού Γκάμπριελ Χάιντσε ο οποίος όλα δείχνουν πως δεν υπολογίζεται στην Ρόμα με τον Ζαρντίμ να εξετάζει με ενδιαφέρον την περίπτωση του έμπειρου κεντρικού αμυντικού καθώς ο Χάιντσε μπορεί να παίξει και ως στόπερ και ως αριστερό μπακ.

Keywords
Τυχαία Θέματα