Οδυνηρή ήττα για ΑΕΛ

00:13 26/10/2012 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE- 3ος ΟΜΙΛΟΣ 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΕΛ- ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ: 0-1
Γήπεδο: ΓΣΠ

Οδυνηρή ήτα γνώρισε η ΑΕΛ με 1-0 μέσα στην έδρα της από τη Φενερμπαχτσέ.

Το σουτ του Κάϊτ στο 15ο λεπτό, πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Ντεγκρά, ενώ την ίδια τύχη είχε και το πλασέ του Ρουί Μιγκέλ στο 35'. Η ΑΕΛ

έφτασε κοντπα στο γκολ στο 42ο λεπτό, όταν ο Μοντέιρο έπιασε δυνατό άστυ και ανάγκασε τον Βολκάν σε εντυπωσιακή επέμβαση.

Στο 50' η ΑΕΛ έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Ρουί Μιγκέλ, ο οποίος έκανε το σουτ όμως απέκρουσε σωτήρια ο Βολκάν, ενώ στο 61' το πλασέ του Κάιτ έφυγε μόλις άουτ. Οι Τούρκοι πήραν τη νίκη χάρη σε γκολ του Κορκμάζ στο 71' με κεφαλιά.

ΑΕΛ: Ντεγκρά, Ουόν, Ντόσα Τζούνιορ, Αϊρόσα, Καρλίτος, Νικολάου (78' Μπεμπέ), Ντεντέ, Μοντέϊρο, Ρουί Μιγκέλ, Σέρτζιο (70' Τζιλμπέρτο), Βοού (73' Ορλάντο Σα).

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ: Βολκάν, Κορκμάζ, Καλντιρίμ, Ιρτεγκούν, Γκιονούλ, Τοπάλ, Κρίστιαν, Σαχίν, Ερκίν (68' Κράσιτς), Σο (90+3' Κεσιμάλ), Κάιτ (85' Στοχ).

ΜΠΟΡΟΥΣΙΑ ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ- ΜΑΡΣΕΪΓ: 2-0

Γήπεδο: Μπορούσια Παρκ

Στο παιχνίδι της πρόκρισης ξανά η Γκλάτμπαχ που επικράτησε με 2-0 της Μαρσέιγ.

Το ματς ήταν μοιρασμένο στο πρώτο ημίωρο, αλλά στο 33' η Γκλάντμπαχ πήρε κεφάλι στο σκορ με τα πέναλτι του Ντάμες. Το πέναλτι δόθηκε για χέρι του Καμπορέ εντός περιοχής.

Οι Γερμανοί ήταν απόλυτοι κυρίαρχοι στο ματς και διπλασίασαν τα τέρματά του στο 67ο λεπτό με τον Μλάπα.

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Τερ Στέγκεν, Νταεμς, Γιάντσκε (35' Μπρούερς), Α. Ντομίνγκες, Στρατνζλ, Νορντβάιτ, Μαρξ, Αράνγκο, Χέρμαν (80' Χάνκε), Ρουπ, Ντε Γιονγκ (65' Μλάπα).

ΜΑΡΣΕΪΓ: Μανταντά, Φανί, Ν'Κουλού, Μέντες, Αμπντάλα (83' Σεϊρού), Μπάρτον, Αμαλφιτανό, Ρεμί (65' Α.Αγιού), Τζ. Αγιού, Βαλμπουενά (77' Ρασπετινό), Καμπορέ.

Keywords
Τυχαία Θέματα