Οδος ΑΕΚ, προορισμός ο Ναός!

11:48 22/6/2013 - Πηγή: AEK365

Σε σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Live Sport γίνεται αναφορά σε έναν πεζόδρομο που θα ενώνει τον σταθμό του ηλεκτρικού στον Περισσό με το γήπεδο της ΑΕΚ. Για να γίνει το έργο απαιτείται βέβαια η συνέναιση του Δήμου που όμως δεν έχει κανένα λόγο να φέρει αντίρρηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του aek365 ο πεζόδρομος δεν θα προκύψει από την πεζοδρόμηση ήδη υπάρχοντα δρόμου.

Θα είναι ένας καινούργιος δρόμος που θα χαραχτεί και θα κατασκευαστεί μέσα στην διετία. Σύμφωνα με μετρήσεις που έχουν ήδη γίνει ο δρόμος που θα περνάει από σημεία όπου δεν υπάρχει ιδιωτικός χώρος αλλά μόνο δημοτικοί και δημόσιοι θα είναι λίγο πάνω από 700 μέτρα, τόσο έχει υπολογιστεί η απόσταση σε ευθεία, και βέβαια δεν θα είναι ένας απλός πεζόδρομος. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει εμπνευστεί έναν δρόμο που θα βάζει κατευθείαν στο κλίμα της ΑΕΚ τον απλό επισκέπτη τις καθημερινές και του αγώνα τον φίλαθλο τις ημέρες των αγώνων.

Θα ονομάζεται πιθανότατα οδός ΑΕΚ και δεξιά και αριστερά σε όλο του το μήκος θα υπάρχουν στιγμιότυπα από την ιστορία της ΑΕΚ αλλά και από τον μεγάλο ξεριζωμό 1922-1924 που αποτέλεσε την αιτία γέννησης της ΑΕΚ. Ολα αυτά σε μεγάλες φωτογραφίες αλλά και οθόνες. Το να περπατάς σε αυτόν τον δρόμο θα είναι πραγματική εμπειρία αν βέβαια όλα γίνουν όπως τα έχει σκεφτεί ο ηγέτης της ΑΕΚ και δεν υπάρχει κανείς λόγος να μην γίνουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα