Οδεύει προς Νότιγχαμ Φόρεστ ο Αμπντούν!

09:33 21/7/2013 - Πηγή: AEK365

Στην Αγγλία και πιο συγκεκριμένα στην Τσάμπιονσιπ με τη φανέλα της Νότιγχαμ Φόρεστ αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του ο Τζαμέλ Αμπντούν. Οι Αγγλοι μετά την απόρριψη από τον Ολυμπιακό της πρότασης ύψους 1,5 εκατ. ευρώ επανήλθαν σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες προσφέροντας 2 εκατ. ευρώ για την αγορά του Τζαμέλ Αμπντούν και πλέον είναι πολύ πιθανό να κάνουν δικό τους τον Αλγερινό άσο!

Ο Αμπντούν άλλωστε από την περασμένη Τρίτη

βρίσκεται εκτός ομάδας επιστρέφοντας νωρίτερα στην Αθήνα απ' ό,τι η υπόλοιπη αποστολή της ομάδας για να απολογηθεί για τη συμπεριφορά του να μη θελήσει να παίξει στο φιλικό με τη Σίμουργκ.

Στην απολογία του και κατά τις συναντήσεις που είχε ο Αλγερινός άσος με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού εξήγησε τη στάση του την ώρα που και από την πλατεία Αλεξάνδρας δείχνουν διατεθειμένοι να μην τραβήξουν τελικά το θέμα, ξέροντας άλλωστε πως μια τυχόν παραμονή του παίκτη στην ομάδα δεν θα έκανε εν τέλει καλό σε κανέναν.

Ετσι από τη στιγμή που η Νότιγχαμ προσφέρει 2 εκατ. ευρώ, ποσό που από την αρχή η «ερυθρόλευκη» διοίκηση είχε θέσει στον Αμπντούν ως απαραίτητο για να συναινέσει σε μεταγραφή του, το σίριαλ οδηγείται προς το φινάλε του με τον Αμπντούν να πηγαίνει στην Αγγλία και τον Ολυμπιακό να επιλέγει όσο πιο γρήγορα γίνεται τον αντικαταστάτη του.

Keywords
Τυχαία Θέματα