Ο... βράχος μιας ΑΕΚ που ξέρει να ξεπερνά εμπόδια

09:21 26/10/2014 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Για την ΑΕΚ που "ξεπερνά όλα τα εμπόδια", γράφει η Ώρα των Σπορ στο πρώτο της σημερινό θέμα, εξηγώντας: "Διαθέτει χαρακτήρα, αποκτά ξανά τη στόφα της πολύ μεγάλης ομάδας, την οποία είχε... ξεχάσει τα τελευταία χρόνια. Ούτε το ξύλο στο Αίγιο με την ανοχή της διαιτησίας, ούτε το "στράβωμα" του αγώνα με τον Απόλλωνα, ούτε οι συνεχείς απουσίες βασικών παικτών, ούτε ο προγραμματισμός που διαφοροποιήθηκε από την αναβολή, ούτε οι εχθρικές έδρες σταματάνε

αυτή την ΑΕΚ".


SPORTDAY

Για μεταγραφικές χειμερινές κινήσεις γράφει η SD. Σύμφωνα με την εφημερίδα, στην ΑΕΚ έχουν ήδη διαπιστώσει τα πρώτα κενά, στα οποία θα... ψαχτούν.

Για αρχή, είναι η επίθεση, όπου την 2η αγωνιστική υπήρξε μεγάλο κενό μετά την τιμωρία του Αραβίδη, ενώ ο Μπρέσεβιτς ήταν ανέτοιμος. Επίσης, λύση ανάγκης χρησιμοποίησε ο Δέλλας και στα Χανιά, όταν στον άξονα τοποθετήθηκε ο Γεωργέας. Αυτές οι δύο θέσεις είναι οι πρώτες «πληγές» του κιτρινόμαυρου ρόστερ, ενώ θέμα ενδέχεται να υπάρξει και με αυτή του αριστερού μπακ, ανάλογα με την κατάσταση που θα παρουσιάσει ο Σοϊλέδης.

LIVE SPORT

Δηλώσεις του Πέτρου Μάνταλου φιλοξενεί η εφημερίδα με τον μεσοεπιθετικό της ΑΕΚ να τονίζει: "Δεν θέλω την ετικέτα του ηγέτη. Με τιμά η άποψη του Ντέμη".


GOAL

Για τον Δημήτρη Κολοβέτσιο γράφει η εφημερίδα Goal: "Χτίζεται σε... βράχο! Μπορεί ο Μάνταλος να είναι η... ποιότητα, αλλά η Ένωση πατά και σε γερά (αμυντικά) θεμέλια στηριζόμενη στον Κολοβέτσιο".

Keywords
Τυχαία Θέματα