Ο Τσάκας πήγε να μπει στον Άρη!

12:42 10/9/2014 - Πηγή: AEK365

Η εφημερίδα GOAL NEWS σε δημοσίευμα της αποκαλύπτει την προσπάθεια που έκανε ο Βλάσης Τσάκας να μπει στη διοίκηση του Άρη.
Ο μάνατζερ που ήθελε να φέρει στον Παναθηναϊκό την πριγκίπισσα Νούρα και τον πρίγκιπα Φαϊζάλ μπιν Αμπντουλαζίζ μπιν Νασίρ μπιν Αμπντουλαζίζ Αλ Σαούντ, ήταν εκείνος που τον Αύγουστο είχε μεσολαβήσει ώστε να φτάσει στον Άρη

από το Λονδίνο μια τραπεζική συστατική επιστολή, όχι εγγυητική, ύψους 2.5 εκατομμυρίων ευρώ, για την εταιρεία του Θανάση Κώνστα, την Yellow Black United.
Η επιστολή ήταν από την τράπεζα HSBC και μεταξύ άλλων ανέφερε ότι το ποσό των 2.5 εκατομμυρίων δολαρίων υπάρχει δεσμευμένο στον λογαριασμό της εταιρείας για να διατεθεί στην ομάδα του Άρη εφόσον η ΠΑΕ έμπαινε στο άρθρο 106 του πτωχευτικού κώδικα.
Σημειώνεται πως η ημερομηνία λήξης της τραπεζικής συστατικής επιστολής ήταν σε 180 ημέρες ωστόσο ο Κώνστας, πρώην συνεργάτης του Λάμπρου Σκόρδα, απέσυρε το ενδιαφέρον του, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους, μια μέρα πριν η Κοινωνία Μελών Άρη και ο Ερασιτέχνης Άρης επιβεβαιώσουν την επιστολή της HSBC για τα 2.5 εκατομμύρια δολάρια.

Keywords
Τυχαία Θέματα