Ο τσαμπουκάς των παικτών και τα θέλω του Τίγρη

09:50 11/9/2014 - Πηγή: AEK365

Ώρα των Σπορ: Θέλει τσαμπουκά. Η «Ώρα» αναλύει το... μπάσιμο της ΑΕΚ στη νέα σεζόν. Η ΑΕΚ μετά την κλήρωση του πρωταθλήματος, βρίσκει με το «καλημέρα» και μαζεμένες να την... περιμένουν, όλες τις ιδιαιτερότητες της Football League με τις αποστολές σε Αίγιο, Χανιά,

Μενίδι. Προετοιμασμένοι και για ξύλο πρέπει να είναι οι παίκτες του Δέλλα, ειδικά στην αρχή. Μεγάλο «όπλο» η ποιοτική υπεροχή, αλλά πρέπει να συνδυαστεί και με διάθεση για «πόλεμο» αν θέλει η ΑΕΚ να βάλει από την αρχή τα πράγματα στη θέση τους.

Βαραίνει κι άλλο το πρόγραμμα στην αρχή με το Κύπελλο. «Σφήνα» στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος και δύο ματς για τη φάση των Ομίλων του Κυπέλλου. Το ένα, τουλάχιστον, με αντίπαλο ομάδα από τη Σούπερ Λιγκ.

Βλαχομήτρο και Τσέλιο στην πρώτη ομάδα... κάλεσε ο Δέλλας για να «τσεκάρει» την κατάστασή τους.

Σε κακό χάλι το γήπεδο του Φωκικού. «Αυτοψία» στην Άμφισσα από ανθρώπους της ΑΕΚ.

Ξεκίνημα με Ορεστιάδα οι Άνδρες. Την Παρασκευή 3/10 για το Λιγκ Καπ του οποίου η ΑΕΚ είναι τροπαιούχος. Το Σάββατο 4/10 κόντρα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Διπλό χτύπημα η ΑΕΚ! Ο Αμερικανός Βερνόν Γκούντριτζ και ο επίσης Αμερικανός Γκάρετ Ουίλιαμσον ανακοινώθηκαν από τη Βασίλισσα. Ο Μιχάλης Καμπερίδης μιλά για πρώτη φορά για την ομάδα της καρδιάς του! «Όνειρο ζωής για μένα η φανέλα της ΑΕΚ».

«Κιτρινιάρης»... δημοσιογραφικός και ρεπορταζιακός. Ο Βασίλης Ξενιάδης απευθύνεται στην «Ώρα» και δίνει τη δική του θέση, για το θέμα των διαλόγων της «ΔΙΚΗΣ».

Sportday: Η φανέλα με το «9» είναι το χτύπηυμα της εφημερίδας στην πρώτη σελίδα. Αναλυτικά το ρεπορτάζ:

Φαίνεται, πως στην ΑΕΚ είναι ευχαριστημένοι (και όχι άδικα) με το υπάρχων ρόστερ και δεν θα δεν αποκτήσουν άλλον παίκτη, ενώ στις 12 Σεπτεμβρίου λήγει η προθεσμία και για τους ελεύθερους.

Υπήρχαν σκέψεις για μεσοαμυντικό και για επιθετικό, αλλά όπως αποδεικνύεται αυτό που έλεγαν από την Ένωση, ότι δηλαδή θα πάρουν παίκτη μόνο αν βρουν κάτι πολύ καλό, το εννοούσαν.

Από τη στιγμή που το θέμα του Λέκιτς δεν είχε αίσιο τέλος με τον Σέρβο φορ να προτιμά εν τέλει την Εϊμπάρ, που αγωνίζεται στην Primera Division, ενώ δεν βρέθηκε και κάποιος αμυντικός χαφ που μπορεί να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα δεν πρόκειται να γίνει άλλη προσθήκη.

Έχουν προταθεί παίκτες στον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς και συνεχίζουν να φτάνουν φαξ στα γραφεία της ΠΑΕ, αλλά δεν έχει «γυαλίσει» κάποιος ποδοσφαιριστής στον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ.

Υπάρχει και η ξεχωριστή περίπτωση του Κώστα Κατσουράνη, που δεν έχει βρει ακόμη τη... νέα του στέγη. Πάντως, δεν σημειώθηκε καμιά εξέλιξη στο συγκεκριμένο θέμα τις τελευταίες ώρες.

Goal: Κλειδί το ξεκίνημα. «Φωτιά» οι πρώτες 40 μέρες με δύσκολες εξόδους αλλά και ματς Κυπέλλου κόντρα σε ομάδες της Super League.

Live Sport: Τα «θέλω» του «Τίγρη». Η «Live» εξηγεί την τακτική της σιωπής του αφεντικού της Ένωσης εν αναμονή των δικαστικών εξελίξεων στο ποδόσφαιρο και μεταφέρει τη βεβαιότητα που εκφράζει ότι «ουδείς θα τολμήσει να σκεφτεί να αδικήσει την ΑΕΚ». Τα σχέδια και οι θέσεις του Δημήτρη Μελισσανίδη για «ισονομία και τίτλο στον καλύτερο», η ατάκα «θα είμαι τρελός αν δεν θέλω και δεν επιδιώξω αξιόπιστο πρωτάθλημα» και η αναγκαιότητα για «γεμάτα γήπεδα ξανά». Τι σκέφτεται για ΕΠΟ, Σούπερ Λίγκα.

«Ψήφισα Μώραλη για να μην... πέσουμε». Ο Ανδρέας Δημητρέλος λύνει τη σιωπή του και δίνει στη «Live» την εκδοχή του για όσα συνέβησαν στο διάστημα της προεδρίας του.

Keywords
Τυχαία Θέματα