Ο τοπ εξτρέμ που θα έρθει και ο Μασούντ

09:36 20/7/2014 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Για τη μεταγραφή του αριστερού εξτρέμ γράφει η ΩΡΑ κάνοντας λόγο για "τοπ λύση", ενώ προσθέτει: "Αν ο Ιρανός πει το "ναι" πριν κλείσει άλλον ποδοσφαιριστή η ΑΕΚ, είναι η πρώτη επιλογή. Μίλησε ξανά μαζί του χθες βράδυ ο Μιλοβάνοβιτς. Τρεις νέες περιπτώσεις στην ατζέντα του Μπράνκο. Είναι σε συνεχή επαφή με όλους. Πάντα στα υπόψη Κάλβο και Κιρμ. Ό,τι και να γίνει με τον Μασούντ η ΑΕΚ

παίρνει παίκτη που θα κάνει την διαφορά στα αριστερά της επίθεσης".

SPORTDAY

Για "σκληρό πόκερ" στην υπόθεση Μασούντ κάνει λόγο με τη σειρά της η SD: "Παιχνίδι υπομονής ανάμεσα στον Μιλοβάνοβιτς και τον Μασούντ", τονίζεται χαρακτηριστικά.


LIVE SPORT

Δηλώσεις του νέου προέδρου της ΑΕΚ, Βαγγέλη Ασλανίδη, φιλοξενεί η εφημερίδα: "Εξυγίανση με την ΑΕΚ", αναφέρει ο κ. Ασλανίδης.


GOAL

Για "τριάδα - φωτιά" μεταξύ των Μάνταλου, Αραβίδη, Πλατέλλα κάνει λόγο η εφημερίδα σήμερα, τονίζοντας στο ρεπορτάζ της:
"Οι πρώτες δύο ημέρες προπονήσεων της ΑΕΚ έχουν φανερώσει ένα βασικό στοιχείο που θα έχει η ομάδα εν όψει της συμμετοχής της στη Football League. Ο Τραϊανός Δέλλας έχει αποφασίσει να ακολουθήσει τη συνταγή της περσινής αγωνιστικής περιόδου, τόσο στο σύστημα που θα παρατάξει την ΑΕΚ όσο και στην τακτική που θα ακολουθήσει στον τρόπο ανάπτυξης. Μόνο που αυτή τη φορά ο τεχνικός της Ενωσης έχει διαφορετικά χαρτιά στην κατοχή του για να χτίσει μία δυνατή και ποιοτική ομάδα.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα πρώτα οικογενειακά διπλά που έγιναν στα Σπάτα, ο «Κολοσσός» θα παρατάξει την ΑΕΚ με 4-2-3-1 σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Εχει δοκιμάσει όλους τους ποδοσφαιριστές, αλλά τρεις είναι αυτοί που έχουν ξεχωρίσει με το «καλημέρα». Ο «παλαιός» Βαγγέλης Πλατέλλας και οι νεοφερμένοι Πέτρος Μάνταλος και Χρήστος Αραβίδης. Ο κοντόσωμος μέσος έχει ξεκινήσει από εκεί που τελείωσε, βρίσκει δίχτυα σε όλα τα διτέρματα και αποδεικνύει ότι δύσκολα θα βγει εκτός 11άδας. Μία θέση στο βασικό σχήμα αρχίζουν να καπαρώνουν και οι άλλοι δύο. Η ποιότητα και η απλότητα στο παιχνίδι του Μάνταλου δίνουν στην Ενωση αυτό που έλειψε την περσινή σεζόν. Ο νεαρός μέσος της Ξάνθης θα αναλάβει το δημιουργικό κομμάτι και από την αρχή της προετοιμασίας δείχνει να τα καταφέρνει.

Σε εξαιρετική φόρμα δείχνει πως βρίσκεται και ο Αραβίδης. Μέχρι και αν αποκτηθεί επιθετικός, ο πρώην ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου θα αποτελέσει το βαρύ πυροβολικό της ομάδας και ήδη έχει χρίσει τον εαυτό του φαβορί για την ενδεκάδα στην άτυπη μάχη με τον Ντακόλ. Ετσι ουσιαστικά ο Δέλλας περιμένει την έλευση του αριστερού εξτρέμ, προκειμένου να δημιουργήσει μία καυτή τετράδα από τη μέση και μπροστά.

Εως τότε ο «Τράι» έχει χρησιμοποιήσει αρκετούς ποδοσφαιριστές σε αυτή τη θέση, προκειμένου να είναι έτοιμος για παν ενδεχόμενο. Την πρώτη μέρα αγωνίστηκε ο Σοιλέδης ως αριστερό εξτρέμ, ενώ εν συνεχεία δοκιμάστηκε ο Μαυροβούνιος Ντάρκο Ζόριτς, αν και η κανονική του θέση είναι επιτελικός μέσος, και ο Μάρκος Ντούνης. Ο νεαρός μέσος έχει την ευχέρεια να καλύψει και τις δύο πλευρές, μολονότι είναι δεξιοπόδαρος".

Keywords
Τυχαία Θέματα