«Ο τίτλος αυτός ανήκει στον Φέργκιουσον»

14:37 24/4/2013 - Πηγή: AEK365

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατέκτησε το 20ο πρωτάθλημα της ιστορίας της με τον Σερ Μπόμπι Τσάρλτον να υποστηρίζει πως η ομάδα διαθέτει τον καλύτερο προπονητή στον κόσμο και πως ο εφετινός τίτλος ανήκει στον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Σε δηλώσεις του ο παλαίμαχος άσος της ομάδας τόνισε: "Σε αυτόν αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Κατάφερε για ακόμα μια φορά να αποδείξει πως είναι ο καλύτερος προπονητής που έχει περάσει από τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Δημιούργημα του είναι αυτή η ομάδα, η οποία κυριάρχησε από την αρχή στο εφετινό πρωτάθλημα. Ο τίτλος αυτός του ανήκει".

Για την παραμονή του Φέργκιουσον στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Σερ Μπόμπι Τσάρλτον δήλωσε: "Αν και δεν ξέρω αυτό που έχει στο μυαλό του ο Φέργκιουσον, θεωρώ πως θα συνεχίσει για χρόνια να κάνει αυτό που τον ικανοποιεί περισσότερο: να νικάει. Δεν έχω ακούσει καμία κουβέντα του που να αφήνει να εννοηθεί πως η αποχώρηση του είναι κοντά. Ξέρω πως κόσμος θα ήθελε να μάθει τις προθέσεις του, αλλά ειλικρινά δεν τις γνωρίζω. Το μόνο που γνωρίζω είναι πως αν ήταν στο χέρι μου, θα τον κρατούσα για πάντα στην ομάδα. Δεν αφήνεις έτσι εύκολα τον καλύτερο προπονητή του κόσμου".

Keywords
Τυχαία Θέματα