Ο «ΤΙΓΡΗΣ» ΔΕΙΧΝΕΙ ΔΟΝΤΙΑ!

17:13 2/11/2012 - Πηγή: AEK365

«Η δυναμική παρέμβαση της Κίνας άλλαξε το κλίμα στην Ευρώπη για την Ελλάδα».

Αποκάλυψη-έκπληξη από το γερμανικό περιοδικό «Στερν» που δεν είναι «Σπίγκελ» και σε καμία περίπτωση «Φόκους» ή «Ντι Βελτ»...

Θεωρείται σοβαρό. Αξιόπιστο.

Απόδειξη, ότι οι μεγαλύτερες εφημερίδες (Αγγλίας, Γαλλίας, Ιταλίας, Ισπανίας) πρόβαλλαν με εντυπωσιακούς τίτλους το εξόχως ενδιαφέρον γερμανικό δημοσίευμα. Εξαίρεση, ο Τύπος των Αθηνών που σιώπησε. Γιατί;

Αν είναι ακριβείς οι πληροφορίες του «Στερν» η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ της ασιατικής υπερδύναμης υπέρ της Ελλάδας ΑΛΛΑΖΕΙ κρυφά σχέδια. Λάθος, εμμονές. Εξελίξεις!

Το εντυπωσιακό μπάσιμο του Πεκίνου -όπως διευκρινίζει το περιοδικό- βεβαίως δεν έγινε από συναίσθημα... Αλλά για την προστασία των δικών του μεγάλων συμφερόντων στην πατρίδα μας.

Τι αποκαλύπτει;

Πρώτον, ότι ο Κινέζος πρωθυπουργός κατά την επίσκεψη Μέρκελ στο Πεκίνο ξεκαθάρισε χωρίς περιστροφές:

«Έχουμε ήδη χάσει 30 δις στην Ελλάδα. Αν χάσουμε άλλα 40 δεν πρόκειται να κάνουμε τίποτα πλέον για τη σταθεροποίηση του ευρώ».

Δεύτερον, ότι ΠΑΡΑΜΕΤΡΗΣΕ η κινεζική απειλή γιατί Γερμανοί και Ευρωπαίοι τρέμουν το ενδεχόμενο ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ το Πεκίνο τη βοήθειά του για διάσωση του ευρώ.

Τρίτον, ότι ο «κίτρινος γίγαντας» όρθωσε ΑΝΑΣΤΗΜΑ κατά της ελληνικής εξόδου από την ευρωζώνη γιατί οι κινεζικές επενδύσεις θα έχαναν μονομιάς την αξία τους.

Και τέταρτον, ότι σημαντικό ρόλο στις κινήσεις των Κινέζων παίζει και η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ που έχουν συνάψει με την Αθήνα.

Διαβάστε όλο το άρθρο ΕΔΩ

Keywords
Τυχαία Θέματα