Ο Στεφάνου μιλάει για το πριμ

17:07 13/3/2012 - Πηγή: AEK365

Σε διευκρινιστική δήλωση για το τι ακριβώς συνέβη με την υπόθεση του πριμ που δόθηκε στους παίκτες, παραμονή του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, προχώρησε ο Δημήτρης Στεφάνου, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να αποκαταστήσει την αλήθεια και να βάλει τα πράγματα σε μία τάξη. Ο Έλληνας εφοπλιστής ανέλαβε την ευθύνη αυτής της κίνησης, εξήγησε τους λόγους για τους οποίους δεν ήθελε να αποκαλυφθεί η ταυτότητά του, όμως προέβη και σε λάθη, που είχαν να κάνουν με το πώς παρουσιάστηκε το θέμα.

Το αναπληρωματικό μέλος του Δ.Σ. των Supporters τόνισε πως το όνομά του αποκαλύφθηκε λόγω

του ότι ο Τύπος άφησε υπόνοιες για το ποιος δίνει το συγκεκριμένο πριμ, την στιγμή που ο ίδιος ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Ανδρέας Δημητρέλος, με δική του δήλωση τόνισε: «Το γνωρίζω το θέμα και καταλαβαίνω ότι το μυαλό πολλών πήγε σε επιχειρηματία που ασχολείται με τα κοινά άλλης ομάδας», κάτι που φυσικά και για το οποίο δεν ευθύνεται ο Τύπος.

Παράλληλα, οι λανθασμένοι χειρισμοί της διοίκησης ήταν που έκαναν να δοθεί τόσο μεγάλη διάσταση στο θέμα, καθώς αν στους αρχηγούς και μόνο (ποιος θα αμφισβητούσε την εχεμύθεια των Λυμπερόπουλου, Δέλλα και Καφέ) είχε ειπωθεί το όνομα του πριμοδότη, είναι δεδομένο πως κανείς φίλος της ΑΕΚ (ούτε ο Τύπος) θα είχε παρεξηγήσει οτιδήποτε. Άλλωστε, οι ίδιοι οι αρχηγοί αρνήθηκαν να δεχτούν το πριμ, αν δεν γνώριζαν ποιος το δίνει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που στάλθηκε στα Μέσα

Αγαπητοί φίλοι της ΑΕΚ,

Με αφορμή τα δημοσιεύματα σε διάφορα site που μιλούν για «πριμ-φάντασμα» και τη σχετική συζήτηση που ξεκίνησε με αφορμή αυτά, αποφάσισα να προβώ σε αυτή την ανακοίνωση με μόνο σκοπό να αποκατασταθεί η αλήθεια.

Βασικό μου μέλημα να προστατευτεί η ομάδα, από τους απανταχού «καλοθελητές» που δημιουργούν έντονη καχυποψία και αφήνουν υπόνοιες σχετικά με το θέμα του πριμ νίκης επί του ΠΑΟ.

Ο κόσμος της ΑΕΚ δικαιούται να μάθει την αλήθεια. Και η αλήθεια καταγράφεται μέσα από γεγονότα τα οποία ευτυχώς είναι μη αμφισβητήσιμα και έχουν ως εξής:

Σάββατο 10 Μαρτίου, έρχομαι σε επαφή με μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΚ και τους ανακοινώνω την πρόθεσή μου να βοηθήσω οικονομικά τους παίκτες της ΑΕΚ και μόνο αυτούς, με ποσό έως 100.000 ευρώ

Μόνη προϋπόθεση ήταν μα μην κοινοποιηθεί στον τύπο το όνομά μου, μη θέλοντας να εμπλακώ σε οποιοδήποτε σενάριο αφορά τη διάδοχη κατάσταση στα διοικητικά.

Οι παίκτες μας, υποθέτω, μην γνωρίζοντας πως είμαι ο πριμοδότης, αρνήθηκαν την προσφορά, κάτι που μου κοινοποιήθηκε μέσω της διοίκησης της ΠΑΕ.

Ως εκ τούτου πιστεύω πως ξεκαθαρίζεται οτιδήποτε σχετικό με τα αγνά κίνητρο που με οδήγησαν σε αυτή την πρόταση/προσφορά μου.

Είναι σαφές ότι η βασική προϋπόθεση που είχα θέσει περί ανωνυμίας δεν ίσχυσε και όχι μόνο αυτό, αλλά δόθηκε αφορμή για σενάρια και εξετέθη το όνομά μου.

Είναι ένα τρανό παράδειγμα του πως είναι καταδικασμένη τελικά οποιαδήποτε προσπάθεια φιλάθλου με κάποια οικονομική δυνατότητα να προσφέρει χωρίς να γίνει στόχος λασπολογίας και αμφι

Keywords
Τυχαία Θέματα