Ο Στεφανόπουλος ζητά μείωση ενοικίου!

19:33 7/3/2012 - Πηγή: AEK365

Η κρίση χτυπάει πια την πόρτα όλων και έτσι χτύπησε και του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας, Κωστής Στεφανόπουλου.

Ο πρώην Πρόεδρος φέρεται να ζήτησε μείωση ενοικίου του σπιτιού που νοικιάζει στο Κολωνάκι και ανήκει στον δήμο Χίου.

Ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του δήμου Χίου, Μ. Γιαννάρας, δήλωσε στην διαδικτυακή εφημερίδα του νησιού politischios.gr ότιο Κωστής Στεφανόπουλος, μέσω της κόρης του που είναι παράλληλα και δικηγόρος του, ζήτησε μείωση στο ενοίκιο κατά 300 ευρώ καθώς όπως είπε δεν μπορεί πλέον να αντεπεξέλθει οικονομικά στο ενοίκιο

των 1.200 ευρώ, που πλήρωνε τα τελευταία χρόνια.

«Η νομική εκπρόσωπός μας, που είχε την επικοινωνία με τη θυγατέρα του κ. Στεφανόπουλου μας μετέφερε τα όσα ειπώθηκαν στο τηλέφωνο. Οι αντιδράσεις ήταν πολλές και δικαιολογημένες. Αν δεν έχει να πληρώσει το ενοίκιο ο κ. Στεφανόπουλος τότε τι θα πρέπει να πουν όλοι οι υπόλοιποι Έλληνες που ζουν πλέον με μισθούς κάτω των 1000 ευρώ;», διερωτήθηκε ο κ. Γιαννάρας.

Το ΔΣ του Νομικού Προσώπου του δήμου Χίου, αποφάσισε να επανεξετάσει το συγκεκριμένο αίτημα. Μάλιστα, ο κ. Στεφανόπουλος ενημέρωσε ότι σε περίπτωση που δεν γίνει αποδεκτή η μείωση, τότε θα αποχωρήσει από το διαμέρισμα.

«Το θέμα το οποίο μας απασχόλησε είναι ότι δεν ξέρουμε τι θα γίνει σε περίπτωση που το σπίτι εγκαταλειφθεί. Για το Νομικό Πρόσωπο είναι ένα επιπλέον έσοδο. Προσανατολιζόμαστε σε μία μείωση της τάξεως του 20%», ανέφερε στο politischios.gr, ο κ. Γιαννάρας.

Keywords
Τυχαία Θέματα