Ο Σόουζα τους παρακολουθεί ακόμα και στον ύπνο τους!

16:20 4/10/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Πάουλο Σόουζα είναι προπονητής στη Βασιλεία και του αρέσει πολύ η πειθαρχία όπως φαίνεται και από τα όσα αποκάλυψε η ελβετική εφημερίδα Blick που χαρακτηρίζει τον Πορτογάλο ως "Μεγάλο Αδερφό".
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Πάουλο Σόουζα παρακολουθεί τους ποδοσφαιριστές του ακόμα και στον ύπνο τους καθώς τους έχει δώσει εντολή να φορούν, δυο-τρεις φορές την εβδομάδα και πριν κοιμηθούν, έναν ειδικό αισθητήρα με τσιπάκι, ο οποίος καταγράφει διάφορα δεδομένα για την ποιότητα του ύπνου.
Μάλιστα, την επόμενη μέρα οι παίκτες της Βασιλείας πρέπει να παραδίδουν

τον αισθητήρα με το τσιπάκι στον Πάουλο Σόουζα ο οποίος μετά θα μελετήσει όλα τα δεδομένα και θα αποφασίσει ποιος είναι σε θέση, ανάλογα με τις μετρήσεις, να ξεκινήσει βασικός στο επόμενο παιχνίδι.
Η εφημερίδα Blick σημειώνει πως "για τα αστέρια της Βασιλείας, σεξ πριν το παιχνίδι δεν υφίσταται, γιατί ο κόουτς έχει τον τρόπο για να το μάθει".
Παράλληλα, παραθέτει παλιότερη δήλωση του Πάουλο Σόουζα ο οποίος είχε πει: "Κάθε ποδοσφαιρική ομάδα είναι μια μικρή κοινωνία. Πρέπει να υπάρχουν κανόνες και να εφαρμόζονται".

Keywords
Τυχαία Θέματα