Ο Σκόκο, ο Σα και το αυτοδιοίκητο

08:56 17/4/2015 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Η πρόθεση του Σταύρου Κοντονή να βάλει το μαχαίρι στο κόκαλο και να ξεκινήσει η κάθαρση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ανεξάρτητα από τις πιέσεις που δέχεται από Fifa και Uefa, είναι το βασικό θέμα της εφημερίδας, η οποία επισημαίνει: «Ανεξάρτητα από κομματικές τοποθετήσεις, ο σημερινός Υφυπουργός Αθλητισμού εκφράζει στην πράξη την επιθυμία της φίλαθλης κοινής γνώμης για κάθαρση στο ποδόσφαιρο και εξυγείανση σε όλα τα

επίπεδα. Όποιος δεν τον στηρίζει απλά δεν θέλει τίποτα από τα δύο», ενώ παράλληλα σημειώνεται: «τρίβει τις δικαστικές έρευνες στα μούτρα FIFA και UEFA και δεν υποχωρεί απέναντι σε συμφέροντα που απειλούνται από την κάθαρση του ποδοσφαίρου». Από εκεί και πέρα, στα της ΑΕΚ, γίνεται αναφορά στις απαιτήσεις της Πεναπολένσε για τον Κρισλάν και στον πλειστηριασμό που έχει ξεκινήσει για την απόκτησή του, ενώ στο αγωνιστικό γίνεται λόγος στα «πειράματα» του Δέλλα και τον ρόμβο που δοκίμασε.

SPORTDAY

Η δήλωση του Ορλάντο Σα, για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ, είναι το βασικό θέμα στο ρεπορτάζ της Ένωσης, εκεί όπου παράλληλα φιλοξενούνται και δηλώσεις του Πολωνού ρεπόρτερ Ματσιέι Κάλιστσουκ, όπου σκιαγραφεί το προφίλ του. Από εκεί και πέρα, γίνεται λόγος για τον εκνευρισμό που έχουν προκαλέσει στην ΑΕΚ οι συνεχείς αναβολές για την έναρξη των play offs και οι κίνδυνοι που κρύβονται ενόψει της νέας σεζόν.

LIVE SPORT

«Φευγάτος» από τη Νιούελς φαίνεται να είναι ο Νάτσο Σκόκο, σύμφωνα με την εφημερίδα, η οποία στέκεται στα θετικά στοιχεία και τα ατού που έχει η ΑΕΚ προκειμένου να τον ντύσει και πάλι στα κιτρινόμαυρα.

GOAL

Η καθυστέρηση των play offs και η δυσαρέσκεια που υπάρχει στην ΑΕΚ λόγω αυτής της εξέλιξης, είναι το βασικό θέμα της εφημερίδας, στο ρεπορτάζ της Ένωσης, όπου σημειώνεται: «μέσω φιλικών προσπαθούν στην Ένωση να κρατηθούν σε ρυθμό καθώς τα πλέι οφ ακόμα αργούν». Στα μεταγραφικά θέματα, το «Goal» σημειώνει πως δυσκολεύει του Κρισλάν.

Keywords
Τυχαία Θέματα