Ο Σφακιανάκης απάνταει σε όλα! (VIDEO)

10:34 24/11/2013 - Πηγή: AEK365

Την αποχώρηση της Δέσποινας Βανδή εξαιτίας των δηλώσεων του για τη Χρυσή Αυγή, σχολίασε ο Νότης Σφακιανάκης, ενώ μεταξύ άλλων απάντησε και στους επικριτές του.
Ο τραγουδιστής μιλώντας στο Star εξήγησε όσα είχε πει για τη Χρυσή Αυγή και απάντησε σε όσους τον αποκαλούν Χρυσαυγίτη: «Ρε δεν πα" να γ... όσοι λένε τι είμαι εγώ;

Ο Νότης ο Σφακιανάκης είμαι και είμαι Έλληνας και μόνο. Δεν έχω κανέναν άλλο τίτλο. Αυτός είμαι! Πες τους να πάνε να γ... τώρα!, είπε χαρακτηριστικά.
Ο Νότης Σφακιανάκης απάντησε και στους επικριτές του, μεταξύ των οποίων και στην Έλενα Ακρίτα, η οποία μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook, έγραψε: «Σαν πληγωμένο φασιστόπουλο στο χώμα, ψάχνω τη δύναμη να κρατηθώ ακόμα. Δικό σας.» «Τι να μας πει και η Έλενα Ακρίτα τώρα; Από που και ως που σηκώνουν ανάστημα αυτοί που είναι μέσα στο καθεστώς; Αυτοί οι οποίοι έχουν δημιουργήσει ό,τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή;«

Πως σχολίασε όμως ο ίδιος την απόφαση της Δέσποινας Βανδή, η οποία αποχώρησε από το σχήμα, που θα ξεκινούσε σε λίγες ημέρες; «Εγώ δεν είμαι παιδί μεταναστών. Ήμουν ο ίδιος μετανάστης με τη μητέρα μου! Είναι λάθος και άκυρη η επιλογή της. Σέβομαι την άποψη και τη θέση κάθε ανθρώπου και απαιτώ να σέβονται και εκείνοι τη δική μου», ενώ αποκάλυψε πως η πρεμιέρα θα γίνει κανονικά και χωρίς εκείνη!

Δείτε το βίντεο

Keywords
Τυχαία Θέματα