Ο σχεδιασμός του Χότζον για τη Βραζιλία

21:29 30/1/2013 - Πηγή: AEK365

Αρχικά, ο Άσλεϊ Κόουλ ετοιμάζεται για την 100ησυμμετοχή του με τη φανέλα με το εθνόσημο, στο ματς κόντρα στους «μάγους» της Βραζιλίας. Θα γίνει, έτσι, ο 7ος κατά σειρά διεθνής Άγγλος που θα σπάει την «κατοστάρα» στην εθνική ομάδα, μετά τους Πίτερ Σίλτον, Ντέιβιντ Μπέκαμ, Μπόμπι Μουρ, Μπόμπι Τσάρλτον, Μπίλι Ράιτ και Στίβεν Τζέραρντ.
Ο Λέιτον Μπέινς, φυσικά, δεν θα πρέπει να... ανησυχεί, αφού, όσο σημαντικό κι αν είναι το παιχνίδι για τον Άσλεϊ Κόουλ, ο αριστεροπόδαρος άσος της Έβερτον αναμένεται να βρίσκεται στην αποστολή της Αγγλίας.
Όσον αφορά το χώρο της μεσαίας γραμμής, από την

ημέρα που ανέλαβε τα ηνία των «τριών λιονταριών», ο Ρόι Χότζον έχει δοκιμάσει και έχει εκτιμήσει τις ικανότητες όλων των μέσων που υπολόγιζε. Ο Στίβεν Τζέραρντ είναι ήδη... μέσα, όπως επίσης φαίνεται ότι και οι Φρανκ Λάμπαρντ και Σκοτ Πάρκερ θα δουν το όνομά τους στη λίστα με τους «εκλεκτούς» για το φιλικό με τη «σελεσάο». Τις εμφανίσεις τους με τους συλλόγους αναμένεται να εξαργυρώσουν επίσης οι Μάικλ Κάρικ, Τομ Κλέβερλι και Τζακ Γουίλσιρ, Αβέβαιη, αλλά δύσκολη, θεωρείται πιθανή παρουσία των Λίον Όσμαν και Τζόντζο Σέλβεϊ στην αποστολή.
Πηγαίνοντας... λίγο πιο πίσω, οι περιπτώσεις των Φιλ Τζόουνς και Κρις Σμόλινγκ ενδιαφέρουν τον Ρόι Χότζον, που εκτός από το ματς με τη Βραζιλία, στις 6 Φεβρουαρίου, έχει αρχίσει ήδη να καταστρώνει τα πλάνα του και για τις αναμετρήσεις με τις Σαν Μαρίνο και Μαυροβούνιο για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014, τον προσεχή Μάρτιο.
Υπενθυμίζεται ότι το φιλικό παιχνίδι με τη Βραζιλία προγραμματίστηκε στο πλαίσιο του εορτασμού των 150 χρόνων από την ίδρυση της FA και μετά το «Γουέμπλεϊ», οι δύο εθνικές ομάδες θα αναμετρηθούν και σε ρεβάνς που θα διεξαχθεί στο Ρίο ντε Τζανέιρο, στις 2 Ιουνίου!

Keywords
Τυχαία Θέματα