Ο Σαραϊδάρης είδε το πέναλτι που δεν είδε ο Γιάχος

08:45 13/5/2013 - Πηγή: AEK365

Δημοσίευμα της εφημερίδας GOAL NEWS αναφέρει πως στην επίμαχη φάση του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, ο πρώτος βοηθός διαιτητή, Δημήτρης Σαραϊδάρης, έλεγε στον Γιάχο πως ο Γιάννης Μανιάτης έκανε χέρι στην γραμμή της μεγάλης περιοχής του Αστέρα Τρίπολης ωστόσο ο διαιτητής από την Χίο είπε να συνεχιστεί το παιχνίδι καθώς συμβουλεύτηκε τον Τριτσώνη που είχε την κύρια ευθύνη. Σημειώνεται πως ο Σαραϊδάρης

ήταν ο πιο έμπειρος από τους έξι διαιτητές καθώς βρέθηκε σε τελικό Κυπέλλου Ελλάδας για 5η φορά στην καριέρα του
Ο Τριτσώνης είπε στον Γιάχο ότι δεν υπήρχε παράβαση γιατί το χέρι του παίκτη ήταν κολλημένο στο σώμα, αν και φαίνεται ότι δεν είχε τη σωστή θέση για να έχει ξεκάθαρη άποψη. Στο πέναλτι δε που ο Γιάχος καταλόγισε στον Ολυμπιακό άκουσε τον επιπρόσθετο βοηθό Σταύρο Μάνταλο, που του είπε ότι η ανατροπή ήταν εντός περιοχής.
Στη συνέχεια και αφού το ματς είχε τιναχτεί στον αέρα με τα επεισόδια που έγιναν εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, το πρώτο πράγμα που έκανε ο Γιάχος μόλις μπήκε στα αποδυτήρια ήταν να δει τις επίμαχες φάσεις και όταν τις είδε κατάλαβε εγκαίρως τα λάθη του, κάτι που ο ίδιος είπε στους ανθρώπους του Αστέρα, από τους οποίους ζήτησε συγγνώμη.
Ο διαιτητής του τελικού και οι επιπρόσθετοι βοηθοί άκουσαν και για περίπου μία ώρα τα λάθη τους από τον παρατηρητή της συνάντησης Γιώργο Αμυγδαλή, που τους επισκέφθηκε στα αποδυτήρια και έμεινε μαζί τους για μία περίπου ώρα.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι τους διαιτητές επισκέφθηκε στα αποδυτήρια στο ημίχρονο του αγώνα και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης, ενώ μετά τη λήξη του αγώνα οι Γιάχος και Τριτσώνης τα άκουσαν σε πολύ υψηλούς τόνους από τους ανθρώπους του Αστέρα Τρίπολης και ειδικά από τον έναν εκ των ιδιοκτητών, τον Δημήτρη Μπάκο.

Keywords
Τυχαία Θέματα