Ο Ρόκο Σιφρέντι θέλει να αποκαταστήσει την Ιταλίδα σεξοβόμβα υπουργό (ΦΩΤΟ)

15:42 28/7/2014 - Πηγή: AEK365

Πριν λίγες μέρες η 33χρονη Ιταλίδα υπουργός της κυβέρνησης Ρέντζι, Μαρία Ελενα Μπόσι, δήλωσε σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Vanity Fair» ότι την αγχώνουν τα χρόνια που περνούν, καθώς μέχρι στιγμής δεν έχει βρει τον άνδρα που θα την κάνει ευτυχισμένη και θα της χαρίσει μία πολυμελή οικογένεια.

Φυσικά μετά από αυτά άρχισαν οι προτάσεις μιας και η Μπόσι ξεχωρίζει και τραβάει τα βλέμματα εξαιτίας της εντυπωσιακής εμφάνισής της. Μάλιστα, η πρώτη πρόταση ήρθε από μία... γυναίκα, τη δημοσιογράφο και παρουσιάστρια, Σελβάτζα Λουκαρέλι, η οποία αυτοπροτάθηκε ως η ιδανική σύντροφος για την Μπόσκι.

Τα πράγματα έγιναν πιο ενδιαφέροντα λίγο αργότερα όταν ο διάσημος Ιταλός πορνοστάρ, Ρόκο Σιφρέντι, προσφέρθηκε να νυμφευθεί την 33χρονη, παρότι είναι εδώ και 20 χρόνια παντρεμένος με την Ρόζα Τάσι.

Μιλώντας στην σατιρική ραδιοφωνική εκπομπή του σταθμού Radio24, «La Zanzara», ο 50χρονος ηθοποιός ερωτικών ταινιών δήλωσε πως θα επέλεγε την Μπόσκι για σύζυγό του, καθώς όπως υποστήριξε, παρότι δείχνει ήρεμη και χαμηλών τόνων, στο κρεβάτι πρέπει να μεταμορφώνεται σε άγριο θηλυκό, με ζωώδη ένστικτα.

Keywords
Τυχαία Θέματα