«Ο Πουλίδο πρέπει να λύσει το συμβόλαιο του για να φύγει»

19:53 27/7/2014 - Πηγή: AEK365

Την στιγμή που ο Τύπος στο Μεξικό υποστηρίζει πως ο Άλαν Πουλίδο βρίσκεται καθ' οδόν για την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, ο πρόεδρος της Τίγκρες έσπευσε να ξεκαθαρίσει πως αν ο Μεξικανός επιθετικός θέλει να φύγει θα πρέπει πρώτα να λύσει το συμβόλαιο του.
Σε δηλώσεις του σε μεξικανικά Μέσα, ο Αλεχάντρο Ροντρίγκες τόνισε: "Εφόσον η Τίγκρες κρίνει πως ο παίκτης είναι απαραίτητος στην ομάδα και πρέπει να μείνει, έτσι θα γίνει".
Όταν

οι δημοσιογράφοι του ανέφεραν πως ο Πουλίδο δεν παρουσιάστηκε στις προπονήσεις, ο πρόεδρος της Τίγκρες είπε πως "ο παίκτης έχει άδεια το Σαββατοκύριακο. Ο Πουλίδο έχει συμβόλαιο με εμάς και τον περιμένουμε την Δευτέρα στην προπόνηση. Έχει ακόμα δυο χρόνια συμβολαίου μαζί μας".
Όταν πιέστηκε για το ενδεχόμενο αποχώρησης του Πουλίδο, ο Αλεχάντρο Ροντρίγκες είπε: "Πρέπει να λύσει το συμβόλαιο του για να φύγει. Αν ο ίδιος θέλει να το κάνει, ας έρθει να μιλήσουμε για το πώς μπορεί να τερματιστεί το συμβόλαιο του. Αν δεν εμφανιστεί στην προπόνηση υπάρχουν όροι και κανόνες που θα εφαρμοστούν".

Keywords
Τυχαία Θέματα