Ο «Πίτερ Παν» έκανε πρόταση γάμου στη «Γουέντι»! (VIDEO)

22:08 19/1/2014 - Πηγή: AEK365

Η παράσταση του Πίτερ Παν που παρακολούθησαν οι θεατές στο TheHydro Αrena της Γλασκόβης δεν είχε την κατάληξη που όλοι περίμεναν βάσει σεναρίου, αλλά... πολύ καλύτερη!

Ενώ το μιούζικαλ διαδραματιζόταν κανονικά, όταν έφτασαν στη σκηνή που ο Πίτερ Παν δίνει ένα φιλί στη Γουέντι, η μουσική σταμάτησε και αμέσως πήρε το λόγο ο ηθοποιός που υποδυόταν τον Πίτερ Παν για να εξηγήσει στο κοινό πως κανονικά εδώ θα έπρεπε να δώσει μόνο ένα φιλί στην ηρωίδα του έργου, αλλά η αγάπη του είναι τόσο μεγάλη που θα έπρεπε να παρακούσει το σενάριο...

Με λίγα λόγια ο «Πίτερ Παν» Σάντορ Σταρμπλ ζήτησε σε γάμο τη «Γουέντι» Τζέιν Μέρι Σάλιβαν,, η οποία δεν μπορούσε να πιστέψει τι συνέβη. Φυσικά, όλοι μπορούμε να φανταστούμε την απάντηση!

Αργότερα, ο Σταρμπλ αποκάλυψε πως με τη βοήθεια της παραγωγής προετοίμαζε την πρόταση γάμου από καιρό και πως είχε συνεννοηθεί με την οικογένεια και τους φίλους της αγαπημένης να βρίσκονται όλοι στο κοινό αλλά χωρίς να αποκαλύψουν τίποτα. Η Σάλιβαν είπε πως όχι μόνο δεν το είχε υποψιαστεί αλλά πως όταν τα φώτα άναψαν και ο συμπρωταγωνιστής της πήρε το λόγο, φοβήθηκε πως κάτι δεν πάει καλά και έπαθε ένα μικρό πανικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα