Ο ΠΑΣΑΠ για την συνάντηση με ΑΕΚ

03:31 26/3/2013 - Πηγή: AEK365

Όπως είχαμε αναφέρει την Παρασκευή ο ΠΑΣΑΠ είχε συνάντηση με την ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ, κάτι που επιβεβαίωσε με ανακοίνωσή του ο ίδιος ο Σύνδεσμος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Συνάντηση με τους αθλητές της Α.Ε.Κ πραγματοποίησε την Παρασκευή 22/3/2013 ο διευθυντής του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Πετοσφαιριστών, Βασίλης Μηνούδης, στο πλαίσιο της σειράς επαφών που άρχισε ο Σύνδεσμος με στόχο την ενημέρωση αθλητών των ομάδων της Α2 Ανδρών, που είναι υποψήφιες για άνοδο στη Volleyleague.

Οι αθλητές της «Ένωσης» ενημερώθηκαν λεπτομερώς από τον κ. Μηνούδη για όλες τις τρέχουσες εξελίξεις στον χώρο του βόλεϊ, σχετικά με εργασιακά θέματα. Μεταξύ άλλων δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στους όρους των συμβολαίων, στο ασφαλιστικό, ενώ ενημερώθηκαν και για το σημαντικό θέμα της λειτουργίας της Α" βάθμιας Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών Αθλητών Πετοσφαίρισης (ΕΕΟΔΑΠ) , αλλά και τις πρωτοβουλίες του Συνδέσμου μας στην προσπάθεια της επίλυσής του.

Οι «κιτρινόμαυροι», αφού πήραν στα χέρια τους το ενημερωτικό υλικό του ΠΑ.Σ.Α.Π, το φυλλάδιο «Κανονισμού Σχέσεων ΤΑΑ - Πετοσφαιριστών» ανανέωσαν το ραντεβού τους με τον ΠΑ.Σ.ΑΠ για την ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου (31 Μαρτίου 2013, ώρα 11.00 π.μ, στο ξενοδοχείο CORAL (Λεωφόρος Ποσειδώνος 35 - Φλοίσβος, Παλαιό Φάληρο, Αττική).

Εξάλλου, στο πλαίσιο της ανωτέρω πρωτοβουλίας του Συνδέσμου, ανάλογες συναντήσεις έχουν προγραμματιστεί το προσεχές διάστημα και με τις υπόλοιπες υποψήφιες για άνοδο ομάδες, με σκοπό την καλύτερη δυνατή ενημέρωση των αθλητών».

Keywords
Τυχαία Θέματα