«Ο ΠΑΣ ψηλότερα από πέρυσι»

12:59 20/8/2013 - Πηγή: AEK365

Την πίστη πως ο ΠΑΣ Γιάννινα θα παίξει καλό ποδόσφαιρο και θα καταφέρει να τα πάει καλύτερα από πέρυσι εξέφρασε ο Αλέξης Μιχαήλ, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. Για το ματς κόντρα στον Αστέρα: «Πιστεύω πως ήταν κάτι πρωτόγνωρο να δούμε τόσα γκολ στην πρώτη αγωνιστική. Στο δικό μας ματς νομίζω πως μπορούσαμε να φύγουμε με τους τρεις βαθμούς. Παρόλα αυτά όμως πήραμε ένα βαθμό απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα και πιο έτοιμη από εμάς. Λάθη θα γίνονται όμως πιστεύω θα τα πάμε ακόμα καλύτερα γιατί θα προσπαθήσουμε να

τα διορθώσουμε».

Για το πώς βλέπει τη φετινή χρονιά για τον ΠΑΣ χωρίς τον Ντε Βινσέντι: «Δεν μπορώ να πω πως ο ΠΑΣ έπιασε ταβάνι πέρυσι αλλά φέτος έχουμε ξεκινήσει με όρεξη και ενθουσιασμό . Σίγουρα θα παλέψουμε να πετύχουμε κάτι καλύτερο από την περσινή χρονιά. Μπορεί ο Ντε Βινσέντι να έχει φύγει αλλά πλέον πάμε χωρίς αυτόν και έχουμε ετοιμαστεί να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και φέτος. Μπορούμε και χωρίς τον Τόμας να κάνουμε πολλά πράγματα στην επίθεση. Εκτός έδρας πέρυσι περιμέναμε τον αντίπαλο και παίζαμε άλλο ποδόσφαιρο ενώ στην έδρα μας έπρεπε να φτιάξουμε εμείς παιχνίδι. Τώρα δουλεύουμε σε αυτό το κομμάτι και δεν θα έχουμε τόσο μεγάλο πρόβλημα φέτος».

Για τον νέο προπονητή του ΠΑΣ: «Ο κύριος Παντελίδης δείχνει πως έχει διάθεση και θέλει να περάσει δικά του πράγματα. Προσπαθεί να μας ανεβάσει σκαλοπάτι σε επίπεδο. Πέρυσι τον ίδιο καιρό ακούγονται διάφορα για τον κύριο Χριστόπουλο αλλά στο τέλος της χρονιάς κάναμε ταμείο. Έτσι θα κάνουμε και φέτος».

Για τους στόχους της ομάδας: «Μοναδικός μας στόχος είναι να χτυπάμε όλα τα ματς εντός και εκτός έδρας και γιατί όχι να φτάσουμε και πιο ψηλά από πέρυσι».

Keywords
Τυχαία Θέματα